Mark Ruffalo (I Know This Much Is True) gaat een rol naast Lili Reinhart en Cooper Raiff spelen in Hal & Harper, een onafhankelijke televisieserie van Raiff.



Ruffalo (foto onder, links) is drie keer genomineerd voor een Oscar en drie keer voor een Emmy. Hij heeft twee Emmy's gewonnen, meest recentelijk in de categorie Outstanding Lead Actor in a Limited Series or Movie in 2020 voor I Know This Much Is True van HBO. Onlangs herhaalde hij zijn MCU-rol als Hulk in de Disney+ serie She-Hulk: Attorney at Law.



Lili Reinhart (foto midden) is onlangs klaar met een zes seizoenen durende hoofdrol als Betty Cooper in The CW's Riverdale. Raiff (foto rechts) speelde vorig jaar in de speelfilm Cha Cha Real Smooth.

Volgens bronnen zijn Addison Timlin (StartUp (2016)) en Havana Rose Liu (The Chair) ook gecast in de serie, geschreven en geregisseerd door Raiff, die een paar weken geleden een SAG-AFTRA interim-overeenkomst kreeg. Dit kwam voordat de gilde op maandag haar beleid voor interim-overeenkomsten wijzigde om projecten uit te sluiten die door WGA worden gedekt en die in de VS worden opgenomen.

Op de officiële lijst van SAG-AFTRA van films en televisieseries met interim-overeenkomsten, staat Hal & Harper vermeld als geproduceerd door Bad Bangs LLC.

Er zijn geen officiële details over de serie, waarvan gezegd wordt dat het een komisch familiedrama wordt. Raiff heeft gesproken over Hal & Harper, een passieproject waar hij al jaren aan werkt. Tijdens een interview in 2020 in verband met zijn doorbraakfilm Shithouse, die op Sundance in première ging, zei hij dat Hal & Harper een broer en zus volgt en een alleenstaande vader die hen te snel laat opgroeien - zo snel dat de zeven- en negenjarigen door volwassen acteurs zouden worden gespeeld.

Reinhart en Raiff zouden respectievelijk de broers en zussen Harper en Hal spelen. Ruffalo speelt de vader, aldus bronnen. Timlin zou Audrey spelen en Liu Abby. Raiff produceert samen met productiepartner Clementine Quittner via Small Ideas, het bedrijf dat ze vorig jaar lanceerden.

Raiffs tweede speelfilm, Cha Cha Real Smooth, ging in première op het Sundance Film Festival van 2022, waar het de publieksprijs voor de Dramatische Competitie won en een distributiedeal van 15 miljoen dollar binnenhaalde met Apple TV+.