Swifties kunnen hun hart ophalen nu een teaser voor Prime Video-thrillerserie Wilderness is verschenen. Als belangrijk onderdeel van de teaser speelt Taylor Swift's Look What You Made Me Do (Taylor's Version) op de achtergrond.



Het nummer, afkomstig van Swift's album Reputation, is opnieuw opgenomen en maakte zijn wereldwijde debuut in de teaser trailer, die je onderaan dit nieuwsbericht kunt zien.

Wilderness is een originele Britse serie die op vrijdag 15 september op Prime Video verschijnt. In de thrillerserie spelen Jenna Coleman (The Serpent) als Liv en Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Bly Manor) als Will de hoofdrollen.



De plot voor de serie is als volgt: "Liv wordt de actrice die de hoofdrol speelt in Will's nachtmerries nadat ze hoort over zijn overspel, en haar gebroken hart wordt snel gevolgd door een andere emotie: woede. Het stel begint aan een Amerikaanse roadtrip waar Liv al over fantaseert sinds ze klein was, van de Grand Canyon via Yosemite, voordat ze eindigt met een hedonistisch weekend in Las Vegas. Voor Will is het een kans om het goed te maken, voor Liv is het een heel ander vooruitzicht: een landschap waar altijd ongelukken gebeuren. De perfecte plek om wraak te nemen. Kijk wat hij haar heeft laten doen..."

Taylor Swift's nummer Look What You Made Me Do (Taylor's Version) is de nieuwste toevoeging aan de psychologische thriller die gedreven wordt door een vrouwenteam, gecreƫerd door Marnie Dickens, gebaseerd op de roman van B.E. Jones, geregisseerd door So Yong Kim (Dr. Death) en geproduceerd door Elizabeth Kilgarriff.

Bekijk hieronder een poster en de teaser met Taylor Swift's muziek voor Wilderness.