Gary Oldman en de Slow Horses bende keren binnenkort terug met een derde seizoen van zes afleveringen.



Slow Horses is een donker humoristisch spionagedrama dat een disfunctioneel team van Britse inlichtingenagenten volgt die werken op een afgedankte afdeling van MI5 die bekend staat als Slough House.

In seizoen drie, een bewerking van Real Tigers, de derde roman in de Mick Herron-serie, dreigt een romantische contactpersoon in Istanbul een verborgen geheim van MI5 in Londen bloot te leggen. Wanneer Jackson Lamb (Oldman) en zijn team van buitenbeentjes in het gevecht worden meegesleurd, raken ze verstrikt in een samenzwering die niet alleen de toekomst van Slough House, maar ook die van MI5 zelf bedreigt.



De eerste twee afleveringen van seizoen drie kunnen gestreamd worden op vrijdag 1 december. Nieuwe afleveringen worden elke vrijdag tot 29 december afzonderlijk uitgebracht via Apple.

In de serie spelen ook Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan en Jonathan Pryce mee.

Sope Dìrísù (Gangs of London) voegt zich bij de cast van seizoen drie als Sean Donovan, het voormalige hoofd van de beveiliging van de Britse ambassade in Istanbul, samen met Katherine Waterston (Perry Mason (2020)) die Alison Dunn speelt, een MI5-agent die een duister geheim in het hart van het agentschap ontdekt.

Hieronder kun je de eerste foto's voor het derde seizoen van Slow Horses bekijken.