Only Murders in the Building, met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez, is door Hulu vernieuwd met een vierde seizoen.



De openingsaflevering van seizoen drie van Only Murders in the Building had de meeste kijkers van alle Hulu Original scripts in 2023. Meryl Streep en Paul Rudd speelden een gastrol in het seizoen waarin Charles, Oliver en Mabel (Martin, Short en Gomez) een moord onderzoeken achter de schermen van een Broadway-productie.

Rudd speelde Ben Glenroy, een actiester uit Hollywood wiens debuut op Broadway wordt onderbroken door zijn dood, terwijl Streep Loretta Durkin speelde.



Only Murders in the Building blijft Hulu's meest bekeken originele comedyserie ooit. Het is afkomstig van medescheppers en schrijvers Martin en John Hoffman (Grace and Frankie, Looking). Martin en Hoffman produceren samen met Short, Gomez, This Is Us-bedenker Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

Nu de WGA-staking voorbij is, wordt verwacht dat de schrijverskamer binnenkort weer bij elkaar komt.

De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios. In januari zal de serie strijden om bij de Emmy's in de categorie Outstanding Comedy Series tegen Abbott Elementary, Barry, The Bear, Jury Duty, The Marvelous Mrs. Maisel, Ted Lasso en Wednesday.

Short is ook genomineerd voor een Emmy, net als Nathan Lane voor zijn rol als Teddy Dimas.

Hieronder kun je de trailer voor het derde seizoen van Only Murders in the Building bekijken.