Wolf Like Me keert later deze maand terug voor zijn tweede seizoen op Peacock en de streamingdienst heeft een nieuwe trailer vrijgegeven.



Met Isla Fisher, Josh Gad, Ariel Donoghue, Edgar Ramirez, Emma Lung, Anthony Taufa en Honour Latukefu in de hoofdrollen volgt het tweede seizoen, dat uit zeven afleveringen bestaat, het koppel terwijl ze verder gaan met hun nieuwe relatie.

De trailer laat zien wat Mary en Gary te wachten staat. Abe Forsythe is de bedenker, schrijver en regisseur van de romantische dramedy-serie.



Peacock onthulde het volgende over het plot van seizoen twee:

"In het tweede seizoen van Wolf Like Me springen Mary (Isla Fisher) en Gary (Josh Gad) in de volgende fase van hun relatie en staan ze voor hun grootste uitdaging tot nu toe: een zwangerschap. Hoezeer de twee ook proberen om een 'normale' zwangerschap te hebben, het lijkt onmogelijk met zoveel vragen die boven hen opdoemen. Wordt hun kind een mens of een wolf? Hoe lang kunnen ze het geheim houden voor de rest van hun familie? Zal wat er in de outback is gebeurd hen weer achtervolgen? En met Mary's voormalige professor, Anton (Edgar Ramirez), plotseling in beeld, kan hun relatie de nieuw opgegraven geheimen uit Mary's verleden weerstaan?

Het nieuwe seizoen van Wolf Like Me begint op donderdag 19 oktober.

Hieronder kun je de trailer voor Wolf Like Me seizoen twee bekijken.