AMC heeft een nieuwe sneak peek van The Walking Dead: The Ones Who Live onthuld, de nieuwste The Walking Dead-spinoff waarin Andrew Lincoln en Danai Gurira hun rollen als Rick en Michonne hernemen.



Op de New York Comic-Con onthulde het netwerk dat er ook een paar bekende gezichten te zien zullen zijn in de nieuwe serie die in februari in première gaat. Pollyanna McIntosh zal terugkeren als Jadis uit The Walking Dead, Terry O'Quinn uit Lost zal Beale spelen en Matt Jeffries zal te zien zijn als Matt. Zij voegen zich bij de eerder aangekondigde Lesley-Ann Brandt (Lucifer) als Pearl.



The Walking Dead: The Ones Who Live presenteert een episch liefdesverhaal van twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden... en uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden en wie ze waren op een plek en in een situatie die ze nooit eerder hebben gekend? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Zijn ze zonder elkaar nog wel in leven - of zullen ze ontdekken dat ook zij de Walking Dead zijn?

Scott M. Gimple, die Chief Content Officer is van The Walking Dead Universe, is showrunner en uitvoerend producent naast Lincoln, Gurira, Denise Huth en Brian Bockrath.

Hieronder kun je enkele castfoto's bekijken (met van boven naar beneden: Matt Jeffries, Lesley-Ann Brandt en Danai Gurira) en de nieuwe teaser voor The Walking Dead: The Ones Who Live.