'Nou meneer, er is geen gemakkelijke manier om dit te zeggen. Uw vrouw is niet wie ze zegt dat ze is.' Zo begint de eerste volledige trailer voor het vijfde deel van FX's Fargo.



In de trailer krijgen we ook een glimp van Jon Hamm in een bubbelbad, en Juno Temple als Dot, wiens pogingen om haar verleden af ​​te schermen voor haar familie snel uiteenvallen. Jennifer Jason Leigh speelt ook een hoofdrol.

FX’s vijfde seizoen van de meermaals bekroonde serie Fargo keert om 22.00 uur terug. Dinsdag 21 november.



Nadat Dorothy ‘Dot’ Lyon (Juno Temple) door een onverwachte reeks gebeurtenissen in heet water terechtkomt bij de autoriteiten, wordt deze ogenschijnlijk typische huisvrouw uit het Midwesten plotseling teruggestort in een leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten.

Sheriff Roy Tillman (Jon Hamm) uit North Dakota is al een hele tijd op zoek naar Dot. Roy is een boer, predikant en constitutioneel advocaat en gelooft dat hij de wet is en daarom boven de wet staat.

Aan zijn zijde staat zijn loyale maar roekeloze zoon Gator (Joe Keery), die wanhopig zichzelf wil bewijzen tegenover zijn meer dan levensgrote vader. Jammer dat hij hopeloos is. Dus als het op de jacht op Dot aankomt, schakelt Roy Ole Munch (Sam Spruell) in, een schimmige zwerver van mysterieuze afkomst.

Nu haar diepste geheimen beginnen te ontrafelen, probeert Dot haar familie te beschermen tegen haar verleden, maar haar liefhebbende, goedbedoelende echtgenoot Wayne (David Rysdahl) blijft naar zijn moeder, Lorraine Lyon (Jennifer Jason Leigh), rennen voor hulp. CEO van het grootste incassobureau van het land, de ‘Koningin van de Schuld’, is niet onder de indruk van de keuze van haar zoon voor een vrouw en laat geen gelegenheid onbenut om haar afkeuring te uiten.

Wanneer het ongebruikelijke gedrag van Dot echter de aandacht trekt van politie-adjunct van Minnesota, Indira Olmstead (Richa Moorjani) en North Dakota-adjunct Witt Farr (Lamorne Morris), benoemt Lorraine haar interne raadsman en primaire adviseur, Danish Graves (Dave Foley), om haar schoondochter te helpen. Familie is tenslotte familie. Maar Dot heeft een griezelig talent om te overleven. En met haar rug tegen de muur staat ze op het punt te laten zien waarom je moeder Lyon nooit mag provoceren.