Er komt geen tweede seizoen voor de MGM+ serie Chapelwaite. Medeschepper en uitvoerend producent van de serie, Jason Filardi, kondigde het nieuws aan op X (voorheen Twitter).



"Ik ben bang dat het verhaal van Captain Boone eindigt op dat strand van verweerd, Maine zand," schreef Filardi op X. "Er komt geen tweede seizoen. Bedankt aan alle Chapelwaite fans!"

De serie, met in de hoofdrollen Adrien Brody (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) en Emily Hampshire (The Rig), speelt zich af in 1850 en volgt kapitein Charles Boone (Brody) die met zijn gezin van drie kinderen naar zijn ouderlijk huis in het kleine, schijnbaar slaperige stadje Preacher's Corners in Maine verhuist nadat zijn vrouw op zee is gestorven. Charles wordt echter al snel geconfronteerd met de geheimen van de smerige geschiedenis van zijn familie en moet vechten om een einde te maken aan de duisternis die de Boones al generaties lang teistert.



De cast bestaat verder uit Jennifer Ens, Sirena Gulamgaus (Transplant), Ian Ho (The Expanse), Eric Peterson (American Gods), Christopher Heyerdahl (Damnation), Julian Richings (Patriot (2017)), Steven McCarthy (The Expanse), Gord Rand (Orphan Black) en Trina Corkum.

Chapelwaite is gebaseerd op het korte Stephen King-verhaal Jerusalem's Lot. De serie is geproduceerd door Donald De Line (Wayward Pines). Jason Filardi en Peter Filardi zijn de uitvoerende producenten en showrunners.