Netflix heeft een nieuwe trailer van Avatar: The Last Airbender onthuld, waarin Aang, Katara en Sokka op de rug van het magische wezen Appa rijden.



“Tijd is iets grappigs. Het verleden, de toekomst. Het raakt allemaal door elkaar. Er is maar één manier om het recht te houden. Onthoud altijd wie je bent." De voice-over aan het begin van de eerste trailer vormt het decor voor de verwachte live-actionserie Avatar: The Last Airbender van Netflix.

Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Prins Zuko, foto hieronder) en Gordon Cormier (Aang) vormen de cast van de serie die in 2024 zal verschijnen.



Avatar: The Last Airbender is een bewerking van de bekroonde en geliefde Nickelodeon-animatieserie met dezelfde naam. Het speelt zich af in een wereld die is verdeeld in vier naties: de Waterstammen, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Luchtnomaden. ‘Benders’ zijn mensen die het vermogen hebben om het element dat overeenkomt met hun natie te manipuleren en te sturen, met behulp van gebaren die zijn gebaseerd op Chinese vechtsporten. De “Avatar” is het enige individu met het vermogen om alle vier de elementen te sturen.

Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) fungeert als showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Naast Kim dienen Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) en Lindsey Liberatore (Walker) en Jabbar Raisani van Rideback als uitvoerende producenten, evenals Michael Goi (Swamp Thing, American Horror Story). Goi, Roseanne Liang (tevens co-executive producer), Raisani en Jet Wilkinson regisseren.

De nieuwe teaser is hieronder te zien.