Hallmark heeft Ride gecanceld, het Yellowstone (2018)-achtige drama over een landelijke maar krap bij kas zittende ranch die wordt gerund door een ouder die weduwe is en een geliefd familielid verliest.



Het drama had Nancy Travis (Last Man Standing) in de hoofdrol als matriarch Isabel Murray en Beau Mirchoff (Good Trouble), Jake Foy (Designated Survivor) en Marcus Rosner (Arrow) als haar zonen Cash, Tuff en Austin. Tiera Skovbye (Riverdale) speelt Austins vrouw, Missy. Het eerste seizoen ging in maart van start.



Sherri Cooper-Landsman (Brothers & Sisters, Everwood) was de showrunner van het nieuwe drama over een rodeodynastie met Rebecca Boss en Chris Masi (Star). De serie is opgenomen in Canada.

Deadline vroeg Cooper-Landsman naar de onvermijdelijke vergelijkingen van het drama met Yellowstone (2018).

"Eerlijk gezegd heb ik daar nooit over nagedacht," vertelde ze ons. "Het enige wat ik wist toen ik het las, was dat ik een goede bijdrage zou kunnen leveren omdat dit gewoon een geweldige familie is. Dat is mijn 'sweet spot'. Voor mij was het gewoon deze prachtige ranch en deze familie die de dingen meemaakt die een familie meemaakt. En om eerlijk te zijn had ik Yellowstone (2018) niet eens bekeken, dus daar dacht ik niet eens aan. Het was gewoon een prachtige omgeving en een wereld die Becky zo goed kende."

Ride wordt gecoproduceerd door Endeavor-gesteunde Blink49 Studios en Seven24 Films, in samenwerking met Bell Media voor CTV Drama Channel in Canada,

Hieronder kun je de trailer bekijken voor het eerste seizoen van Ride.