Starz familie-misdaaddrama Power Book III: Raising Kanan is vervroegd vernieuwd met seizoen vier.



De vernieuwing van Power Book III: Raising Kanan is vooruitlopend op de start van seizoen drie op vrijdag 1 december. De productie begint deze week in New York.

"We vinden het geweldig om het verhaal van Kanan Stark voort te zetten en fans te laten zien hoe de gebeurtenissen in zijn pubertijd hem blijven vormen tot de koelbloedige schurk die ze voor het eerst zagen in Power. We zijn er zeker van dat kijkers, nadat ze hebben gezien hoe de strijdlijnen worden getrokken tussen Raq en Kanan in dit epische derde seizoen, om meer zullen vragen," aldus Kathryn Busby, President of Original Programming voor Starz.



De derde serie in het Power-universum speelt zich af in het begin van de jaren negentig en vertelt het verhaal van het favoriete personage Kanan Stark (Mekai Curtis), gespeeld door Curtis '50 Cent' Jackson in de oorspronkelijke Power-franchise, en zijn intrede in de criminele wereld via zijn moeder, die meedogenloos het drugsimperium van de familie runt.

Wanneer de serie terugkeert, gaat Kanan verder met zijn evolutie van de toegewijde zoon van Raquel 'Raq' Thomas (Patina Miller) tot de uiteindelijke misdaadbaas die door bijna iedereen gevreesd wordt.

Naast Curtis en Miller spelen Omar Epps als detective Malcolm Howard, London Brown als Marvin Thomas, Malcolm Mays als Lou-Lou Thomas, Hailey Kilgore als Jukebox, Joey Bada$$ als Unique, Shanley Caswell als detective Burke, Antonio Ortiz als Famous en Grantham Coleman als Ronnie rollen in de serie.

Sascha Penn keert terug als showrunner en uitvoerend producent voor seizoen vier. De serie wordt geproduceerd door de bedenker en showrunner van de originele Power, Courtney A. Kemp via haar productiebedrijf End of Episode, Curtis '50 Cent' Jackson via G-Unit Film and Television, en Mark Canton via Atmosphere Entertainment MM. Chris Selak en Kevin Fox zijn ook de uitvoerende producenten. Lionsgate Television produceert de serie voor Starz.

Hieronder kun je de trailer voor Power Book III: Raising Kanan seizoen drie bekijken.