HBO heeft twee castleden bekend gemaakt die naast Mark Ruffalo te zien zullen zijn in het nog titelloze Brad Ingelsby Task Force Project (werktitel).



De serie speelt zich af in de arbeiderswijken buiten Philadelphia en volgt een FBI-agent die aan het hoofd staat van een Task Force. Zijn doel is om een einde te maken aan een reeks overvallen op drugshuizen onder leiding van een nietsvermoedende familieman. Het titelloze Task Force-project is gebaseerd op een origineel idee van de maker van Mare of Easttown, Brad Ingelsby.

Emilia Jones (Locke & Key) en Thuso Mbedu (The Underground Railroad) zijn toegevoegd aan de cast van de serie die momenteel in pre-productie is.



Jones (foto links) speelt Maeve, het nichtje van Robbie (Tom Pelphrey, Marvel's Iron Fist) die haar leven in de wacht heeft gezet om voor Robbie's kinderen te zorgen. Mbedu (foto rechts) speelt Aleah, een sergeant-detective die wordt gerekruteerd voor Tom's taskforce.

Uitvoerende producenten zijn schrijver Brad Ingelsby, regisseur Jeremiah Zagar, regisseur Salli Richardson-Whitfield, hoofdrolspeler Mark Ruffalo, Paul Lee en Mark Roybal voor wiip en David Crockett. Co-uitvoerend producenten zijn Nicole Jordan-Webber en Jeremy Yaches van Public Record.

Jones is vooral bekend om haar hoofdrol als Ruby Rossi in de Academy Award-winnende film CODA uit 2021, waarvoor ze een nominatie heeft ontvangen voor een British Academy Film Award voor Beste Actrice. Ze is ook algemeen bekend vanwege haar rol als Kinsey Locke in de Netflix-serie Locke & Key.

Mbedu speelde in 2021 de hoofdrol in de gelimiteerde Prime Video-serie The Underground Railroad als Cora, waarmee ze de eerste Zuid-Afrikaanse actrice werd die een Amerikaanse televisieserie leidde. Het] leverde haar de Independent Spirit Award op voor Best Female Performance in a New Scripted Series. Daarna maakte ze haar speelfilmdebuut in het Amerikaanse historische epos The Woman King (2022) in de rol van Nawi.