Manhunt (2024) heeft een premièredatum. De Apple TV+ serie draait om de jacht op John Wilkes Booth, na de moord op Abraham Lincoln.



Met Tobias Menzies, Anthony Boyle, Lovie Simone, Will Harrison, Brandon Flynn, Damian O'Hare, Glenn Morshower, Patton Oswalt, Matt Walsh en Hamish Linklater in de hoofdrollen, toont de serie, die gebaseerd is op het boek van James L. Swanson, de obsessie die de oorlogssecretaris van de president (Menzies) heeft met het vinden van de moordenaar van Lincoln.

Er zijn zeven afleveringen geproduceerd voor de gelimiteerde historische serie.



Apple TV+ heeft in een persbericht meer over de serie bekendgemaakt:

"Apple TV+ onthulde vandaag een eerste blik op Manhunt (2024), de aankomende zevendelige gelimiteerde crime-serie met de Emmy Award-winnende acteur Tobias Menzies (The Crown, Game of Thrones, Outlander), gemaakt door Emmy-genomineerde Monica Beletsky (Fargo, The Leftovers, Friday Night Lights), die ook optreedt als showrunner en uitvoerend producent. Emmy-genomineerde Carl Franklin (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Mindhunter, The Leftovers) regisseerde de eerste twee afleveringen en is ook uitvoerend producent van de serie.

Manhunt (2024) maakt zijn wereldwijde debuut op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen die op vrijdag 15 maart 2024 worden uitgezonden. De afleveringen zullen wekelijks op vrijdag verschijnen tot en met 19 april 2024.

Manhunt (2024) is gebaseerd op de bestseller van de New York Times en het met een Edgar Award bekroonde non-fictieboek van auteur James L. Swanson. Het is een samenzweringsthriller over een van de bekendste maar minst begrepen misdaden uit de geschiedenis, het verbazingwekkende verhaal van de jacht op John Wilkes Booth in de nasleep van de moord op Abraham Lincoln.

Naast Menzies spelen Anthony Boyle (The Plot Against America), Lovie Simone (Greenleaf), Will Harrison (Daisy Jones & The Six), Brandon Flynn (13 Reasons Why), Damian O'Hare (Hatfields & McCoys), Glenn Morshower (The Resident), Patton Oswalt (A.P. BIO), Matt Walsh (Veep) en Hamish Linklater (Legion).

Manhunt (2024) wordt geproduceerd door Apple Studios en gecoproduceerd door Lionsgate Television, in samenwerking met POV Entertainment, Walden Media, 3 Arts Entertainment, Dovetale Productions en Monarch Pictures. Beletsky, Franklin, Layne Eskridge en Kate Barry voeren de productie uit. Swanson, auteur van Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln's Killer is ook uitvoerend producent naast Michael Rotenberg, Richard Abate, Frank Smith en Naia Cucukov."

Hieronder kun je nog meer vrijgegeven foto's voor Manhunt (2024) bekijken.