Hulu heeft nieuwe castleden aan het tweede seizoen van Nine Perfect Strangers toegevoegd.



Emmy-winnaars Annie Murphy (foto linksonder, Schitt's Creek) en Christine Baranski (foto rechtsonder, The Gilded Age) spelen de hoofdrollen in het tweede seizoen van Hulu's Nine Perfect Strangers. Ook Lucas Englander (Transatlantic) en muzikante King Princess in haar acteerdebuut zijn vaste acteurs in het nieuwe seizoen.



Zij voegen zich bij de eerder onthulde castleden Murray Bartlett (The White Lotus, The Last of Us), Maisie Richardson-Sellers (The Undeclared War), Dolly de Leon en Aras Aydin.

Het achttal zou de leden van de nieuwe groep vreemdelingen met de titel spelen tegenover de uitvoerend producent van de serie, Nicole Kidman, over wiens betrokkenheid bij het acteren nog onderhandeld wordt, aldus bronnen.

Nine Perfect Strangers is gebaseerd op het boek van Big Little Lies-auteur Liane Moriarty en komt van David E. Kelley, Bruna Papandrea's Made Up Stories, Kidman's Blossom Films en Fifth Season.

Seizoen twee volgt naar verluidt de algemene formule van het eerste seizoen op een nieuwe locatie, de Zwitserse Alpen. Negen gestreste stadsbewoners proberen op weg te gaan naar een betere manier van leven met een tiendaags verblijf in een boetiek-wellnessresort dat wordt gerund door de directrice van het resort, Masha (Kidman), een vrouw met een missie om hun vermoeide geesten en lichamen nieuw leven in te blazen. Deze negen 'perfecte' vreemden hebben echter geen idee wat hen te wachten staat.



Bartlett speelt Brian, Baranski is Victoria, Murphy speelt Imogen, de Leon speelt Agnes, Richardson-Sellers is Wolfie, King Princess (foto links) speelt Tina, Aydin speelt Matteo en Englander (foto rechts) is Martin.

Nine Perfect Strangers, dat begon als een gelimiteerde serie, debuteerde in september 2021 als Hulu's meest bekeken Hulu original ooit - drama, komedie, gelimiteerde serie of unscripted - zowel op de premièredag als na vijf dagen op de dienst, volgens de streamer.

Het eerste seizoen werd mede geschreven door Kelley, John Henry Butterworth en Samantha Strauss en mede gerund door Kelley en Butterworth. Het had ook Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone en Manny Jacinto in de hoofdrollen.