Hotel Cocaine, de nieuwe MGM+ serie met onder andere Michael Chiklis, heeft drie nieuwe acteurs toegevoegd.



Hotel Cocaine is het verhaal van Roman Compte, een Cubaanse banneling en algemeen manager van het Mutiny Hotel, het glamoureuze epicentrum van de cocaïnescene in Miami eind jaren '70 en begin jaren '80. Het Mutiny Hotel was Casablanca op cocaïne; een blitse nachtclub, restaurant en hotel dat bezocht werd door zakenmensen en politici uit Florida, internationale narco's, CIA- en FBI-agenten, modellen, sportsterren en muzikanten. In het middelpunt van dit alles stond Compte, die zijn best deed om alles draaiende te houden en zijn eigen Amerikaanse droom te vervullen.



Tania Watson (foto links), Corina Bradley (foto midden) en Laura Gordon (foto rechts) voegen zich bij Danny Pino (Law & Order: Special Victims Unit), Yul Vazquez (Godfather of Harlem), Michael Chiklis (The Shield) en Mark Feuerstein (Power Book II: Ghost) als vaste acteurs.

De productie van de serie van Chris Brancato en Guillermo Navarro wordt deze maand hervat in de Dominicaanse Republiek na een pauze tijdens de WGA en SAG-AFTRA stakingen.

De achtdelige serie van MGM+ Studios, in samenwerking met MGM Television, gaat deze zomer in première.

Watson (The Head (2020)) portretteert Marisol, de vriendin van Roman (Pino) en de facto stiefmoeder van zijn dochter Valeria. Ze kijkt met groeiende angst toe hoe hij verstrikt raakt in het leven van zijn drugs dealende broer.

Bradley speelt Valeria, de zestienjarige dochter van Roman die toekijkt hoe haar vader betrokken raakt bij de drugsoorlogen in Miami. Later begint ze een onderzoek naar de activiteiten van haar vader en oom.

Gordon (Reckoning) speelt Janice Nichols, het hoofd van de Mutiny Girls, de leuke, charmante en levendige vrouwen die de Mutiny Club bevolken.

Tot de nieuwe terugkerende acteurs en gastacteurs behoren Mayra Hermosillo (Narcos: Mexico), Juan Pablo Raba (Six), Erniel Baez, Nick Barkla, Cale Ambrozic, Camila Valero (Pacto de silencio), Maggie Lacey, John Ventimiglia (Jessica Jones) en Larry Powell.

Hermosillo speelt Yolanda, een meedogenloze Colombiaanse drugssmokkelaar en vriendin van Gilberto Henao. Raba speelt Gilberto 'La Cobra' Henao, een machtige Colombiaanse drugsbaron die de cocaïnemarkt in Miami komt overnemen.

Baez speelt Ray Dorado, een onbetrouwbare bankier met criminele banden. Barkla speelt Congreslid Landon, een corrupte ambtenaar die samenwerkt met criminelen om zijn politieke agenda te bevorderen. Ambrozic speelt Andrew Landon, de zoon van congreslid Landon en een potentiële liefdesinteresse voor Roman's dochter Valeria.

Valero speelt Alejandra, de vierde vrouw van Nestor (Vazquez). Lacey speelt Constance, de gespannen zus van Burton Greenberg (Feuerstein).

Ventimiglia speelt Hunter Thompson, de productieve schrijver die een stuk over Burton's familie komt publiceren. Powell speelt Rick James, de beroemde zanger die naar de Mutiny komt op zoek naar inspiratie voor zijn nieuwe album.

Chris Brancato creëerde de serie en is uitvoerend producent en showrunner. Guillermo Navarro regisseerde de pilot en produceert de serie samen met Brancato. Michael Panes en Alfredo Barrios Jr. zijn ook uitvoerend producent. Carla Hool was de casting director.