Netflix heeft een trailer onthuld voor de nieuwe documentaireserie American Nightmare, waarin de angstaanjagende beproeving van het koppel Denise Huskins en Aaron Quinn wordt onderzocht.



In maart 2015 werden Huskins en Quinn midden in de nacht gewekt door gewapende indringers. De indringers bonden het stel vast met kabelbinders en dwongen ze in een kast.

Het aanvankelijke plan van de aanvallers was om Huskins te ontvoeren en haar terug te brengen nadat Aaron losgeld had betaald. Huskins werd toen meegenomen en twee dagen later weer vrijgelaten.

Negen jaar later wordt van hun schrijnende beproeving een Netflix documentaireserie gemaakt.



De driedelige documentaireserie van het team achter The Tinder Swindler, BAFTA-winnares Felicity Morris (foto) en Emmy-genomineerde Bernadette Higgins, gaat in op de gebeurtenissen die ertoe leidden dat Denise Huskins 'een levensechte Gone Girl' werd genoemd.

In de trailer is te horen hoe Quinn de politie belt en vertelt: "Mijn vriendin Denise is gisteravond ontvoerd."

Op de vraag waarom hij niet belde toen de ontvoering plaatsvond, hoor je Quinn zeggen dat hij vastgebonden was.

De documentaire, verteld aan de hand van politie-interviews, acteurs, camerabeelden en interviews, haalt het verhaal van het jonge stel uit elkaar, waarin Denise Huskins terugkeert nadat ze is ontvoerd.

Vanaf woensdag 17 januari is American Nightmare te streamen op Netflix.

Hieronder kun je de volledige trailer van American Nightmare bekijken.