One Day komt binnenkort naar Netflix. De streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven van het nieuwe romantische drama gebaseerd op de roman van David Nicholls.



Met Ambika Mod (This Is Going to Hurt), Leo Woodall (The White Lotus), Essie Davis (The White Princess), Tim McInnerny (Ten Percent), Amber Grappy (sMothered), Jonny Weldon (House of the Dragon), Eleanor Tomlinson (The Nevers), Joely Richardson (Nip/Tuck) en Toby Stephens in de hoofdrollen volgt de serie een twintig jaar durende romance van een stel dat elkaar ontmoet op de laatste dag van de middelbare school.



Nicole Taylor, Anna Jordan, Vinay Patel en Bijan Sheibani hebben de roman bewerkt voor het kleine scherm. Anne Hathaway en Jim Sturgess speelden in 2011 in een speelfilm gebaseerd op het boek.

Netflix onthulde het volgende over de aankomende serie:

"One Day vertelt het verhaal van Emma Morley en Dexter Mayhew die elkaar op 15 juli 1988, de avond van hun afstuderen, voor het eerst spreken. De volgende ochtend gaan ze ieder hun eigen weg, maar waar zullen ze zijn op deze ene gewone dag het volgende jaar, en het jaar daarna, en elk jaar dat volgt?

Elke aflevering zien we Dex en Em, een jaar ouder, op deze ene dag, terwijl ze groeien en veranderen, samen en uit elkaar gaan, vreugde en liefdesverdriet ervaren. One Day is een decennialang liefdesverhaal, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van David Nicholls."

Het veertiendelige seizoen verschijnt op donderdag 8 februari.

Hieronder kun je de trailer voor One Day bekijken.