Marvel's Daredevil: Born Again is weer in productie. Het filmen van de aankomende Disney+ serie is afgelopen week hervat.



De productie van Daredevil: Born Again was eerder al begonnen en werd vorig jaar stilgelegd vanwege de WGA en SAG-AFTRA stakingen.

Leidinggevenden bij Marvel bekeken de reeds geschoten beelden en besloten dat de serie een creatieve verandering in richting nodig had. The Hollywood Reporter onthult dat de serie minder afleveringen zal hebben dan de achttien afleveringen die oorspronkelijk gepland waren.



Met Charlie Cox en Vincent D'Onofrio in de hoofdrollen is de serie Daredevil: Born Again een losse voortzetting van Marvel's Daredevil-serie, die drie seizoenen op Netflix te zien was.

Het verhaal volgt Matt Murdock/Daredevil (Cox) en William Fisk/Kingpin (D'Onofrio) terwijl ze hun verschillen opzij proberen te zetten om de mensen van New York te helpen.

Daarnaast verschijnt Jon Bernthal als de burgerwacht die bekend staat als The Punisher. Deborah Ann Woll en Elden Henson zullen naar verluidt hun rollen van Karen Page en Foggy Nelson hernemen,

D'Onofrio zei het volgende over de aankomende serie tegen The Hollywood Reporter:

"Tijdens onze herstart met alle ideeën voor Daredevil: Born Again, kwam iedereen bij elkaar en we zeiden, 'Kijk, dit is hoe we het nu moeten doen'. Dus we praten er zeker alleen over in termen van een direct verband met de originele Marvel's Daredevil, en dat is geweldig. Het brengt een heleboel coole verhalen met zich mee en alle bijkomende verhalen die in die originele drie seizoenen zijn gebeurd."

De premièredatum voor Daredevil: Born Again wordt later bekendgemaakt.