Malin Åkerman, bekend uit onder ander de Showtime-serie Billions, heeft de hoofdrol van Margo Banks in het nieuwe Starz-drama The Hunting Wives.



The Hunting Wives is een serie van acht afleveringen gebaseerd op de gelijknamige roman van May Cobb. De productie begint dit voorjaar in Charlotte, North Carolina.

Åkermans doorbraak kwam in 2005 in de HBO-serie The Comeback met Lisa Kudrow. Ze had een terugkerende rol in het derde seizoen van HBO's Entourage en in de ABC-comedyserie Suburgatory. In 2016 speelde Åkerman vier seizoenen lang in Showtime's Billions als Lara Axelrod, naast Damian Lewis en Paul Giamatti.



Andere rollen voor Åkerman (foto) zijn Dollface van Hulu, Soulmates op AMC, Trophy Wife op ABC en Childrens Hospital voor Adult Swim. Filmcredits zijn onder andere Watchmen, The Donor Party, Slayers, Rock of Ages, Couples Retreat, 27 Dresses en Harold & Kumar Go To White Castle.

The Hunting Wives is afkomstig van schrijfster, showrunner en uitvoerend producent Rebecca Cutter (Hightown). De serie vertelt het verhaal van Sophie O'Neil en de verhuizing van haar familie van de oostkust naar het diepe oosten van Texas, waar ze bezwijkt voor de onweerstaanbare charmes van de socialite Margo - en haar leven in beslag wordt genomen door obsessie, verleiding en moord.

Naast Cutter en Cobb is Erwin Stoff (The Serpent Queen, Julia) de uitvoerende producent voor 3 Arts Entertainment. De serie wordt geproduceerd door Lionsgate Television en 3 Arts Entertainment.