The Gentlemen heeft een premièredatum voor de nieuwe serie, die terugkeert naar de wereld die voor het eerst te zien was in de gelijknamige film van Guy Ritchie.



Met Theo James (The White Lotus), Kaya Scodelario (Spinning Out), Daniel Ings (The Crown), Joely Richardson (The Rook), Vinnie Jones (Law & Order: Organized Crime), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Chanel Cresswell (Des), Michael Vu, Max Beesley (Jamestown), Jasmine Blackborow (Marie Antoinette), Harry Goodwins, Dar Salim (Ófærd/Trapped), Pearce Quigley (Detectorists), Ruby Sear, Peter Serafinowicz (Miracle Workers (2019)), Ray Winstone (Ice (2016)) en Guz Khan (Four Weddings and a Funeral) in de hoofdrollen, voegt de Netflix-serie een nieuwe reeks personages toe aan de wereld van The Gentlemen.

Het verhaal volgt Eddie Halstead (James) nadat hij ontdekt dat het land dat zijn vader hem naliet onderdeel is geworden van Mickey Pearsons marihuanarijk.



De serie van acht afleveringen verschijnt op donderdag 7 maart. Netflix onthulde meer over de serie en de personages in onderstaand persbericht:

"The Gentlemen, een nieuwe serie van Guy Ritchie lanceert op 7 maart alleen op Netflix.

In The Gentlemen erft Eddie Horniman (Theo James) onverwacht het omvangrijke landgoed van zijn vader - om te ontdekken dat het deel uitmaakt van een cannabisimperium. Bovendien willen een heleboel ongure figuren uit de criminele onderwereld van Groot-Brittannië een graantje meepikken van de operatie. Vastbesloten om zijn familie uit hun klauwen te bevrijden, probeert Eddie de gangsters in hun eigen spel te spelen. Maar terwijl hij in de wereld van de criminaliteit wordt gezogen, begint hij de smaak te pakken te krijgen.

De serie speelt zich af in de wereld van de film The Gentlemen, met een geheel nieuwe cast, een combinatie van Hollywood-talent en Britse film- en tv-legendes. De serie biedt diepgang in deze criminele wereld en een nieuw verhaal om je in vast te bijten.

In The Gentlemen spelen:

THEO JAMES als EDDIE HORNIMAN 'The Duke'

Eddie is de tweede zoon van de hertog van Halstead en had nooit verwacht iets te erven. Daarom creëert hij een leven voor zichzelf, blinkt uit op Sandhurst en bereikt de rang van kapitein in het Britse leger. Maar als zijn vader plotseling overlijdt en in zijn testament bepaalt dat zijn titel en de bijbehorende 15.000 hectare land naar zijn tweede in plaats van zijn eerstgeboren zoon gaan, maakt Eddie's leven een fundamentele ommekeer. Het is een rol die hij nooit heeft gewild en waarvan hij misschien dacht dat die niet in hem zat, maar gaandeweg voelt Eddie zich steeds meer op zijn gemak in de schoenen van zijn vader. Terwijl Eddie te maken krijgt met de onverwachte criminele verantwoordelijkheden die het bezit van dit Engelse landgoed met zich meebrengt, zal zijn karakter als nooit tevoren op de proef worden gesteld.

KAYA SCODELARIO als SUSIE GLASS 'The Boss'

Susie, die moeiteloos stijlvol en sardonisch is en een deel van Bobby Glass' stalen karakter heeft geërfd, houdt namens haar vader toezicht op de criminele organisatie. Susie is een soort kameleon, van boksscholen in de binnenstad tot gala's met een hoge status, er zijn maar weinig plaatsen waar ze niet naadloos in past. Susie gebruikt een combinatie van raffinement en sofisme om de gebruikelijke problemen die zich voordoen bij het runnen van Bobby's bedrijf op te lossen, maar wanneer Eddie al vroeg problemen voor haar begint te maken, begint haar geduld snel op te raken. Susie begint langzaam in te zien waarom haar vader zo geïnteresseerd is in deze ondernemende jongeman, als de relatie tussen haar en Eddie zich ontwikkelt in de loop van de serie. Maar wanneer het Glass-imperium steeds meer onder druk komt te staan, is het Susie duidelijk waar haar uiteindelijke prioriteiten liggen.

DANIEL INGS als FREDDY HORNIMAN 'The Liability'

Freddy heeft altijd geweten dat hij de erfgenaam was van het Halstead landgoed, en daarom is hij nooit ergens in geslaagd. Zijn leven tot nu toe is een onbeduidende stroom feestjes, drugsgebruik en gênante zakelijke tegenslagen. Hij is de Anti-Midas, alles wat hij aanraakt verandert in stof en schulden. Wanneer hij ontdekt dat zijn erfenis is doorgegeven aan zijn jongere broer, barst er een scheur in Freddy die door geen enkele hoeveelheid cocaïne kan worden gevuld. Freddy heeft geen doel meer en leunt nog meer op zijn impulsiviteit en reactiviteit. Maar wanneer de criminele elementen in Halstead beginnen te infiltreren in het leven van de Hornimans, begint er een creatieve vonk in Freddy te flakkeren: dit zou wel eens zijn toekomst kunnen zijn.

VINNIE JONES als GEOFF SEACOMBE 'The Gamekeeper'

Geoff is de jachtopziener van Halstead Manor. Hij kent elke centimeter van het landgoed en geeft veel om het land en de verschillende dieren die erop rondlopen. Geoff is stoïcijns, standvastig en onwrikbaar loyaal aan de Hornimans. Hij is er trots op dat hij precies weet wat zijn plaats is binnen de maatschappelijke structuur en hij respecteert altijd de grens tussen familie en personeel. Geoff heeft een stille droefheid vanwege een geheim dat hij al jaren bewaart, maar terwijl Eddie leert om te gaan met de illegale activiteiten op het terrein van Halstead, stelt Geoff zich beschikbaar als een altijd aanwezige rots voor de nieuwe hertog. In het jachtopzienershuisje is altijd een schat aan wijze raad en sloe gin te vinden.

GIANCARLO ESPOSITO als UNCLE STAN ' The American'

De extravagant rijke Amerikaan Stanley Johnston alias Uncle Stan is geen archetypische dealer en distributeur van methamfetamine. Uncle Stan is geobsedeerd door de geschiedenis, iconografie en architectuur van de Britse aristocratie. Hij heeft een knecht in dienst, gaat om met een klein Europees koningshuis en woont praktisch in de meest exclusieve herenclub van Londen. Stan's fascinatie voor alles wat chique is, verklaart misschien zijn toegesneden interesse in de nieuwe hertog van Halstead, maar er zijn mensen die vermoeden dat Stan's aanval wel eens tweeledig zou kunnen zijn: zijn echte doel is om het aanzienlijke marktaandeel van Bobby Glass veilig te stellen."

Hieronder vind je de karakterposters voor The Gentlemen en een teaser trailer.