Hulu's Only Murders in the Building blijft een all-star cast voor seizoen vier samenstellen, met Emmy-winnaar Eugene Levy als nieuwste aanwinst.



In zijn eerste serierol sinds Schitt's Creek zal Levy volgend seizoen een terugkerende rol hebben in Only Murders in the Building. Hij voegt zich bij hoofdrolspelers/uitvoerend producenten Steve Martin, die ook de mysteriekomedie heeft bedacht, Martin Short en Selena Gomez, evenals nieuwe terugkerende spelers Molly Shannon en Eva Longoria en de terugkerende Meryl Streep.

Alle nieuwe personages zullen een belangrijke rol spelen in het onderzoek naar de moord op Sazz Pataki (Jane Lynch), de stuntdubbelaar van Charles-Haden Savage (Martin) uit zijn jaren in de serie Brazzos en de heropleving in 2020.



De casting herenigt Levy (foto) met zijn oude vriend Short. De twee komen uit dezelfde Canadese stad, zijn begonnen bij SCTV en hebben meerdere keren samengewerkt. Levy speelde ook cameo's samen met Martin en Short in de Father of the Bride-films.

Levy bedacht samen met zijn zoon Dan Schitt's Creek en speelde ook de hoofdrol in de CBC/Pop-serie die in 2020 de Emmy's won met negen overwinningen, waaronder Outstanding Comedy Series en acteertrofeeën voor Eugene Levy en de andere drie hoofdrolspelers (Levy won ook een Emmy voor de rol in 2019).

Momenteel is Levy gastheer en uitvoerend producent van The Reluctant Traveler with Eugene Levy van Apple TV+, waarvan het tweede seizoen op vrijdag 8 maart van start gaat.

Craig Erwich, president van de Disney Television Group, onthulde in een recent interview dat het trio van Only Murders in the Building, Charles, Oliver (Short) en Mabel (Gomez), het nieuwe seizoen zal beginnen met een reis naar Los Angeles voordat ze terugkeren naar The Arconia op zoek naar de moordenaar van Sazz.

In de finale van seizoen drie overwogen Loretta (Streep), Oliver en Mabel om naar Los Angeles te verhuizen.

Only Murders in the Building, Hulu's meest bekeken originele comedyserie, wordt geproduceerd door 20th Television en is bedacht en geschreven door Martin en John Hoffman, die ook de uitvoerende productie op zich nemen, samen met Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.