BMF is vernieuwd met een vierde seizoen bij Starz in de aanloop naar seizoen drie.



Seizoen drie gaat verder met het verhaal van ware legendes, de broers Demetrius 'Big Meech' Flenory (Demetrius Flenory, Jr.) en Terry 'Southwest T' Flenory (Da'Vinchi), die een van de meest invloedrijke misdaadfamilies van het land hebben opgericht, de Black Mafia Family.



Seizoen drie begint in het begin van de jaren '90. Meech verhuist naar Atlanta in de hoop het BMF-imperium in het zuiden uit te breiden en op te klimmen naar de top van de drugscene in Atlanta. Terry blijft tegelijkertijd in de 'D' en doet daar zaken, zich nog niet bewust van alle gevaren die om de hoek loeren.

Het huwelijk van Charles Flenory (Russell Hornsby) en Lucille Flenory (Michole Briana White) blijft op de klippen lopen en detective Bryant (Steve Harris), die voorwaardelijk vrij is van werk, en detective Jin (Kelly Hu) bevinden zich aan tegenovergestelde kanten van de wet, maar vinden misschien een overeenkomst in hun vastberadenheid om BMF uit te schakelen. Daarnaast komen er in seizoen drie speciale gastacteurs terug die Meech en Terry kruisen in deze volgende fase van hun reis.

"Fans kunnen geen genoeg krijgen van de geschiedenis in wording die BMF is", zegt Kathryn Busby, President Programming van Starz. "We zijn verheugd te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen waarin de legende van de gebroeders Flenory, die zo'n diepe indruk heeft gemaakt op onze kijkers, op gedurfde wijze verder wordt verteld."

De productie van seizoen vier begint dit voorjaar in Atlanta.

La La Anthony speelt Markisha, Sydney Mitchell speelt LaWanda en Laila D. Pruitt speelt Nicole Flenory. Speciale gastacteurs zijn Dominique 'Lil Baby' Jones die zijn acteerdebuut maakt als Payne, Ne-Yo als Rodney 'Greeny' Green, 2 Chainz als Stacks, Saweetie als Keeya en Cynthia Bailey als Gloria.

Seizoen drie van BMF is vanaf vrijdag 1 maart te zien. De serie wordt geproduceerd door Curtis '50 Cent' Jackson via zijn productiemaatschappij G-Unit Film and Television, naast bedenker, uitvoerend producent en Detroit-inwoner Randy Huggins met showrunner en uitvoerend producent Heather Zuhlke. Anthony Wilson en Anne Clements zijn ook de uitvoerende producenten van de serie.

BMF wordt geproduceerd door Jacksons productiemaatschappij G-Unit Film and Television in samenwerking met Lionsgate Television voor Starz.

Hieronder kun je de trailer voor het derde seizoen van BMF bekijken.