Fallout komt binnenkort naar Prime Video en de streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven die kijkers een blik gunt op de nieuwe serie.



De serie is gebaseerd op Bethesda's populaire videogame franchise en speelt zich af in het post-apocalyptische Los Angeles nadat een nucleaire oorlog de planeet heeft vernietigd. Een deel van de wereldbevolking is gered in kluizen over de hele wereld, die nu 200 jaar later worden geopend. De kluisbewoners moeten nu zien om te gaan met hun nieuwe bestaan.

Ella Purnell, Walton Goggins, Aaron Moten, Moisés Arias, Kyle MacLachlan, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Dave Register, Zach Cherry, Johnny Pemberton, Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan en Xelia Mendes-Jones spelen de hoofdrollen in de serie van Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner.



Prime Video onthulde het volgende over het plot van de serie:

"Gebaseerd op een van de grootste videogameseries aller tijden, is Fallout het verhaal van haves en have-nots in een wereld waarin er bijna niets meer is om te hebben. Tweehonderd jaar na de apocalyps worden de zachtaardige bewoners van luxe schuilkelders gedwongen om terug te keren naar de bestraalde hel die hun voorouders hebben achtergelaten. Ze zijn geschokt als ze ontdekken dat er een ongelooflijk complex, vrolijk vreemd en zeer gewelddadig universum op hen wacht.

Ella Purnell is Lucy, een optimistische Vault-bewoner met een all-American can-do geest. Haar vredelievende en idealistische aard wordt op de proef gesteld wanneer ze naar de oppervlakte moet om haar vader te redden.

Aaron Moten is Maximus, een jonge soldaat die opklimt tot schildknaap in de militaristische factie Brotherhood of Steel. Hij doet alles om het doel van de Brotherhood, het brengen van orde in de woestenij, te bereiken.

Walton Goggins is de Ghoul, een moreel dubbelzinnige premiejager die een 200-jarige geschiedenis van de post nucleaire wereld in zich draagt."

Alle acht afleveringen van het seizoen verschijnen op donderdag 11 april.

De nieuwste poster en trailer voor Fallout vind je hieronder.