Charlotte Le Bon doet mee aan seizoen drie van HBO's The White Lotus in een rol die opnieuw wordt gecast.



Le Bon vervangt Francesca Corney, die oorspronkelijk voor de rol was aangetrokken, vertellen bronnen dicht bij de productie. HBO wilde geen commentaar geven, maar er wordt gezegd dat de producenten vonden dat ze iemand nodig hadden die ouder speelde. Details over het personage worden geheim gehouden.

Dit is de tweede keer voor het derde seizoen van The White Lotus dat een personage opnieuw wordt gecast. Eerder nam HBO al afscheid van de Servische acteur Miloš Biković, die zijn steun had uitgesproken voor de Russische president Vladimir Poetin. De Bulgaar Julian Kostov werd gecast als zijn vervanger.



Het regiedebuut van de Canadese acteur-regisseur Le Bon (foto), Falcon Lake, ging in première in het Directors' Fortnight-programma op het filmfestival van Cannes in 2022 en werd ook vertoond op het filmfestival van Toronto in 2022. Als actrice was zij te zien in onder andere de films The Promise, met Oscar Isaac en Christian Bale en Bastille Day, met Idris Elba.

Seizoen drie van Mike White's populaire anthologieserie is momenteel in productie in verschillende delen van Thailand, waaronder Bangkok en de eilanden Koh Samui en Phuket. Er zijn nog niet veel details bekend over de plot van het nieuwe seizoen, behalve dat het een nieuwe groep gasten volgt in een ander White Lotus hotel, waaronder een groep van meerdere generaties met een patriarch, een vrouwelijke directeur, een actrice, een paar moeders, een country club vrouw, een buitenbeentje en een yoga fanaat.

De eerder aangekondigde cast bestaat ook uit Carrie Coon, Michelle Monaghan, Leslie Bibb, Parker Posey, Walton Goggins, Scott Glenn, Natasha Rothwell uit het eerste seizoen, Aimee Lou Wood, Patrick Schwarzenegger, Jason Isaacs, Christian Friedel, Dom Hetrakul, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola, Morgana O'Reilly, Lek Patravadi, Shalini Peiris, Tayme Thapthimthong, Nicholas Duvernay en Arnas Fedaravičius.

The White Lotus is gecreëerd, geschreven en geregisseerd door White en wordt geproduceerd door White, David Bernad en Mark Kamine. Voor het filmen en de promotie van het derde seizoen werkt HBO samen met de Tourism Authority of Thailand.