NBC gaat niet verder met het volgen van de hulpverleners uit Zuid-Californië.



Het Peacock Network heeft de serie LA Fire & Rescue gecanceld en dus komt er geen tweede seizoen. Het eerste seizoen van acht afleveringen werd afgelopen augustus uitgezonden.



LA Fire & Rescue is een documentaireserie over hulpverleners en volgt het reilen en zeilen van de brandweer van Los Angeles County. De LACoFD is verantwoordelijk voor de bescherming van de levens en eigendommen van vier miljoen inwoners van 59 steden in Los Angeles County en de 2.300 vierkante mijl aan dienstverlening van de LACoFD is uniek in de Verenigde Staten.

Van bergreddingen met helikopters en SOS van strandwachten tot blusboten, gevaarlijke stoffen en de razende bosbranden van Californië, de afdeling doet het allemaal. De hulpverleners die in het eerste seizoen aan bod komen zijn onder andere van Station 8 (West Hollywood), Station 16 (Watts), Station 37 (Palmdale), Station 41 (Compton), Station 101 (Claremont), Station 125 (Calabasas) en Station 172 (Inglewood), evenals de luchtoperaties die bekend staan als de 'Angels in the Sky' en de L.A. County Fire Department Lifeguard Division.

Het eerste seizoen van LA Fire & Rescue, dat op woensdagavond werd uitgezonden, scoorde een gemiddelde van 0,25 in de bevolkingsgroep 18-49 en 2,58 miljoen kijkers in de kijkcijfers live+same day (inclusief DVR-weergave tot 3.00 uur 's nachts). De serie was afgelopen zomer NBC's laagst gewaardeerde serie in de demo.