CBS heeft zijn programmering bekend gemaakt voor 2013-2014. Eén voor de herfst en één voor het zogenaamde 'mid season'

Fall Season
De zender CBS doet het momenteel het beste van de vijf netwerken. Je hoeft dan ook heel weinig tot geen veranderingen te verwachten. Van de acht aangekochte dramaseries, kunnen we er aankomend najaar alvast vijf verwachten.

Zo zullen er bijvoorbeeld op de maandag twee comedy's worden gesandwiched tussen het laatste seizoen van How I Met Your Mother en 2 Broke Girls. Het gaat hier om de comedy's We Are Men en Mom. Verder zal de nieuwe dramaserie Hostages geprogrammeerd worden op deze avond.

De dinsdagavond blijft logischerwijs grotendeels hetzelfde met volgend seizoen de drie best bekeken shows tijdens primetime in Amerika. De serie Person of Interest komt deze avond versterken naast NCIS en NCIS: Los Angeles.

Hetzelfde geldt voor de woensdagavond, waar als vanouds de avond wordt gestart door reality serie Survivor en daarnaast politieseries Criminal Minds en CSI: Crime Scene Investigation.

Op de donderdag daarentegen wordt het comedyblok uitgebreid met een uur. The Big Bang Theory en Two and a Half Men worden uit elkaar gehaald en daartussen worden nieuwe comedy's The Millers en The Crazy Ones uitgezonden. Hier heeft Person of Interest dus plaats voor gemaakt.

Reality serie Undercover Boss en Hawaii Five-0 verhuizen eveneens, alleen dan naar de vrijdag.

De minste avond voor CBS, de zondag, blijft ook onveranderd.

* De tijden die genoemd worden, zijn de tijden waarop de series in Amerika worden uitgezonden.

Zondag
20:00 The Amazing Race
21:00 The Good Wife
22:00 The Mentalist

Maandag
20:00 How I Met Your Mother
20:30 We Are Men
21:00 2 Broke Girls
21:30 Mom
22:00 Hostages

Dinsdag
20:00 NCIS
21:00 NCIS: Los Angeles
22:00 Person of Interest

Woensdag
20:00 Survivor
21:00 Criminal Minds
22:00 CSI: Crime Scene Investigation

Donderdag
20:00 The Big Bang Theory
20:30 The Millers
21:00 The Crazy Ones
21:30 Two and a Half Men
22:00 Elementary

Vrijdag
20:00 Undercover Boss
21:00 Hawai Five-0
22:00 Blue Bloods

Mid Season
Op dit moment is er nog niet veel bekend over het mid season van CBS, Alleen dat de serie Intelligence (2013), Hostages zal overnemen op de maandagavond.
Dan blijven er nog een paar series over: zoals de Emmy Award winnende Mike & Molly, Reckless en Friends with Better Lives. Zij zullen hun plekje vinden in de loop van het seizoen. Van de spin-off van NCIS: Los Aangeles, NCIS: RED, heeft CBS besloten geen afleveringen te bestellen.

Zal CBS dezelfde koers blijven varen komend seizoen? Zullen andere netwerken het redden tegen het kijkcijfergeweld op de dinsdagavond? Of gaat Joss Whedon daar met zijn Agents of S.H.I.E.L.D verandering in brengen? Wat vind jij van de programmering?