Het tweede seizoen van de HBO Max Original animatieserie voor volwassenen Velma van Warner Bros. Animation begint binnenkort.



Wanneer een nog griezeliger mysterie Crystal Cove in zijn greep houdt, moet Velma (ingesproken door Mindy Kaling) - het onbezonnen en ondergewaardeerde brein van de Scooby-Doo Mystery Inc. groep - een manier vinden om haar detectivewerk in balans te brengen met de eisen van haar pas ontdekte populariteit voordat het te laat is.



Ondertussen zijn haar trouwe vrienden Daphne (Constance Wu), Norville (Sam Richardson) en Fred (Glenn Howerton) machteloos om te helpen, dankzij hun eigen persoonlijke gevechten - en erger nog, detentie.

De stemmencast bestaat verder uit Russell Peters, Melissa Fumero, Sarayu Blue, Jane Lynch, Wanda Sykes, Cherry Jones, Frank Welker, Nicole Byer, Gary Cole, Andia Winslow en Sara Ramirez.

De serie is ontwikkeld door Charlie Grandy, die samen met Kaling, Howard Klein en Elijah Aron de productie op zich neemt. Grandy is tevens showrunner van de serie.

Velma draait om Velma Dinkley en de andere menselijke leden van de Mystery Inc. vóór hun officiële formatie.

Het tweede seizoen van tien afleveringen begint donderdag 25 april.