Sandrine Holt en Corbin Bernsen zijn aangetrokken voor terugkerende rollen in Your Friends and Neighbors van Apple TV+.



Your Friends and Neighbors is een nieuwe dramaserie van Apple TV+ die is gemaakt door Jonathan Tropper en is gebaseerd op zijn oorspronkelijke idee.

De rollen van Holt en Bernsen (foto onder) zijn nog niet bekend. Zoals eerder aangekondigd leidt Jon Hamm de cast, die verder bestaat uit Amanda Peet, Olivia Munn, Lena Hall, Hoon Lee, Mark Tallman, Aimee Carrero, Isabel Gravitt en Donovan Colan.



De serie draait om Coop (Hamm), een pas gescheiden hedgefondsmanager die, nadat hij is ontslagen, zijn toevlucht neemt tot stelen van de rijke bewoners in zijn welgestelde buitenwijk in New York om de levensstijl van zijn gezin overeind te houden. Deze kleine misdaden beginnen hem nieuw leven in te blazen, totdat hij op het verkeerde moment inbreekt in het verkeerde huis.

De showrunner van de serie is Tropper, die produceert onder zijn algemene deal met Apple TV+. Hamm produceert ook samen met Connie Tavel.

Craig Gillespie, de Emmy-genomineerde die in gesprek is om DC's Supergirl te regisseren zal de eerste twee afleveringen regisseren. Greg Yaitanes en Stephanie Laing zullen ieder drie afleveringen regisseren.

Holt was te zien in tal van bekende series, zowel in vaste als terugkerende rollen. Zo speelde zij in House of Cards (2013) van Netflix, Showtime's Homeland, The Returned (US) van A&E, USA Network's Mr. Robot, MacGyver (2016) van CBS, SyFy/Prime Video's The Expanse en AMC's Better Call Saul. Recentelijk was Holt te zien in een gastrol in de sciencefiction-thrillerserie Beacon 23 van MGM+

Bernsen was onlangs te zien als de vader van Emma Stone in The Curse (2023) van Showtime en de gelimiteerde HBO-serie The White House Plumbers. Hij heeft ook gespeeld in series als City on a Hill van Showtime, The Punisher van Marvel en The Resident van Fox. Binnenkort is hij te zien in Duster van HBO Max en Donald Sterling-serie Clipped tegenover Ed O'Neill van FX.