De volledige blik op de superheldenserie bevestigt ook dat er een cross-over met Gen V zal zijn in dit seizoen.



De officiële trailer voor The Boys seizoen vier is er. Hoofdrolspelers van de Emmy-winnende serie, waaronder Antony Starr, Erin Moriarty, Chace Crawford, Karen Fukuhara en Claudia Doumit, onthulden de explosieve trailer tijdens een CCXP-fanconferentie in Mexico.

Een eerdere teaser trailer voor de serie ging in december in première tijdens CCXP in Brazilië.



"Ik kijk terug op mijn leven en het enige wat ik zie is de rotzooi die ik heb gemaakt," zegt Karl Urban's Butcher aan het begin van de bijna drie minuten durende blik op het vierde seizoen van The Boys. "En ik heb geen tijd om het op te lossen. Ik kan één ding goed doen met de tijd die ik nog heb, maar ik kan het niet alleen. Ik kan het niet zonder jullie," vertelt hij zijn team.

In het vierde seizoen van de succesvolle serie "staat de wereld aan de rand van de afgrond", aldus Prime Video. "Victoria Neuman (Doumit) is dichter dan ooit bij het Oval Office en onder de gespierde duim van Homelander (Star), die zijn macht aan het consolideren is," luidt de beschrijving.

"Butcher (Urban), die nog maar een paar maanden te leven heeft, is Becca's (Shantel VanSanten) zoon en zijn baan als leider van The Boys kwijt. De rest van het team is zijn leugens zat. Met de inzet hoger dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is."

Het succes van The Boys heeft geleid tot een spin-off met de naam Gen V. De volledige trailer van de originele serie bevestigt dat er een crossover zal zijn met de nieuwe serie, want Maddie Phillips' Cate Dunlap en Asa Germann's Sam Riordan maken hun opwachting.

Jack Quaid, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Tomer Capone, Colby Minifie en Cameron Crovetti maken de cast van The Boys compleet. Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan doen mee voor het nieuwe seizoen.

The Boys seizoen vier gaat van start op donderdag 13 juni met drie afleveringen op Prime Video die dag, gevolgd door elke week een aflevering tot de finale op 18 juli.

Hieronder kun je de trailer voor seizoen vier van The Boys bekijken.