Shawn Hatosy en Ian Anthony Dale hebben zich bij de cast van Rescue: HI-Surf gevoegd in terugkerende rollen.



Rescue: HI-Surf volgt het persoonlijke en professionele leven van de zwaarwaterredders die patrouilleren en de North Shore van O'ahu beschermen - het beroemdste en gevaarlijkste stuk kust ter wereld. Elke aflevering toont deze toegewijde, heldhaftige en adrenalinezoekende eerstehulpverleners die levens redden in de moeilijke en vaak levensbedreigende omstandigheden van Hawaï's Seven Mile Miracle.



Hatosy (foto, links) speelt Clayton Emerson, een geboren politicus en de vader van beginnende badmeester Kainalu (Alex Aiono). Raadslid Emerson is een gedoodverfde kandidaat voor de volgende burgemeester van Honolulu, een positie die in het voordeel kan werken van hem en Sonny (Robbie Magasiva) als het gaat om het krijgen van dingen die ze willen.

Dale (foto, rechts) speelt Sean Harimoto, een lokale brandweerman die samenwerkt met Em (Arielle Kebbel) tijdens een reddingsactie. Sean is onder de indruk van Em's onverschrokken aanpak van haar werk en wil haar graag beter leren kennen.

De rol herenigt Hatosy met zijn Animal Kingdom (2016)-team van John Wells en Matt Kester. Hatosy regisseert ook de twaalfde aflevering van Rescue: Hi-Surf, dat voor 19 afleveringen is aangekocht door Fox. Het zal worden uitgezonden in het seizoen 2024-25.

Naast Magasiva en Kebbel spelen in de serie ook Adam Demos, Kekoa Kekumano, Alex Aiono en Zoe Cipres. Sea Shimooka verschijnt in een terugkerende rol.

Rescue: HI-Surf wordt gecoproduceerd door Warner Bros. Television en FOX Entertainment Studios. Kester heeft de serie gecreëerd. Kester, Wells en Daniele Nathanson zijn uitvoerend producenten en co-showrunners. Erin Jontow (John Wells Productions) is ook uitvoerend producent. Kester schrijft de eerste aflevering en Wells regisseert de eerste twee afleveringen.

Hatosy speelde naast Animal Kingdom (2016) van TNT ook rollen in onder andere Fear The Walking Dead van AMC, Bosch van Prime Video en Flaked van Netflix. Vorig jaar had hij een gastrol in Law & Order van NBC.

Dale speelde de rol van Adam Noshimuri in Hawaii Five-0 van CBS, de rol van Jim Koto in Murder in the First van TNT en de rol van Harris Edwards in Salvation van CBS. Hij had terugkerende rollen in All Rise van OWN en The Resident van Fox.