Vandaag heeft Apple TV+ de trailer onthuld van Presumed Innocent, de achtdelige gelimiteerde serie met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal.



Presumed Innocent is geproduceerd door David E. Kelley en J.J. Abrams, winnaars van meerdere Emmy Awards. De serie wordt aangevoerd door een sterrencast die buiten Gyllenhaal bestaat uit Ruth Negga, Bill Camp, O-T Fagbenle, Chase Infiniti, Elizabeth Marvel, Nana Mensah, Renate Reinsve, Peter Sarsgaard en Kingston Rumi Southwick.



Presumed Innocent maakt zijn wereldwijde debuut op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen op woensdag 12 juni, gevolgd door elke woensdag een nieuwe aflevering tot en met 24 juli.

De aangrijpende serie is gebaseerd op de gelijknamige New York Times-bestseller van Scott Turow en neemt kijkers mee op een reis door de gruwelijke moord die het kantoor van de officier van justitie in Chicago overhoop gooit wanneer een van zijn eigen mensen verdacht wordt van een misdaad. De serie verkent obsessie, seks, politiek en de macht en grenzen van de liefde, terwijl de verdachte vecht om zijn familie en huwelijk bij elkaar te houden.

Presumed Innocent is afkomstig van Bad Robot Productions en David E. Kelley Productions in samenwerking met Warner Bros. Television, waar Bad Robot een overkoepelende deal heeft. Abrams en Rachel Rusch Rich produceren voor Bad Robot. Kelley fungeert als showrunner en produceert samen met Matthew Tinker via David E. Kelley Productions.

Dustin Thomason, Sharr White en Gyllenhaal zijn ook uitvoerend producent. Turow en Miki Johnson zijn co-uitvoerend producent. Anne Sewitsky is uitvoerend producent en regisseert de eerste twee afleveringen en aflevering acht, en Emmy Award-winnaar Greg Yaitanes is uitvoerend producent en regisseert aflevering drie tot en met zeven.

Hieronder kun je de trailer voor Presumed Innocent bekijken.