Peacock heeft enkele eerste foto's vrijgegeven voor Those About To Die, Roland Emmerichs epische dramaserie.



Those About To Die, dat zich afspeelt in het oude Rome, heeft Oscarwinnaar Anthony Hopkins in de hoofdrol. Ook Iwan Rheon, Sara Martins, Tom Hughes, Jojo Macari, Moe Hashim en Dimitri Leonidas spelen mee. Alle tien afleveringen van de serie verschijnen op donderdag 18 juli op Peacock.



De dramaserie, gecreëerd door Robert Rodat en gebaseerd op de gelijknamige non-fictie klassieker van Daniel P. Mannix speelt zich af in de corrupte wereld van de spektakel gedreven gladiatorencompetitie en verkent een kant van het oude Rome die nog nooit eerder werd verteld - de smerige business van het vermaken van de massa's, waarbij de maffia krijgt wat ze het liefst willen... bloed en sport.

De serie introduceert een ensemble van personages uit alle hoeken van het Romeinse Rijk die botsen op het kruispunt van sport, politiek en dynastieën.

Emmerich en Marco Kreuzpaintner regisseren elk vijf afleveringen. De serie is bedacht door Robert Rodat, die ook vijf afleveringen schreef.

Uitvoerend producenten zijn Emmerich, Harald Kloser, Gianni Nunnari, Rodat, Stuart Ford, Lourdes Diaz, Miguel A. Palos Jr., Kreuzpaintner, Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben, Jonas Bauer, Charles Holland en Namit Malhotra.

Those About To Die wordt geproduceerd door Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions en Street Entertainment.

Hieronder kun je nog meer eerste foto's van Those About To Die bekijken.