Emily in Paris blijft misschien nog even hangen.



Hoewel een officiële vernieuwing van de Netflix comedy-dramaserie nog niet is aangekondigd, werd een figurantenrol voor seizoen vijf geveild tijdens een evenement in Cannes. De winnende bieder zal ook de première van het vierde seizoen in augustus bijwonen.

De Netflix-serie, met in de hoofdrollen Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh en William Abadie, volgt een Amerikaanse genaamd Emily (Collins) nadat ze naar Parijs verhuist voor een baan.



Variety zei het volgende over de veiling:

"De winnaar van de veiling heeft €250.000 neergeteld om in de serie te verschijnen en de kans om de première van seizoen vier in Los Angeles bij te wonen. Harlow en Jackson zeiden ook dat seizoen vijf van de populaire serie gepland staat om midden 2025 te beginnen met filmen.

Een persoon met kennis van de situatie zegt echter dat Netflix nog geen nieuw seizoen van Emily in Paris heeft goedgekeurd. Volgens de officiële veilingwebsite van amfAR kwam de figurantenrol "met dank aan Darren Star," de maker van de serie. De website werd onlangs bijgewerkt om te vermelden dat het winnende bod "de kans krijgt om een dag door te brengen op de set in Parijs tijdens het filmen, afhankelijk van het ophalen van seizoen vijf".

In de oorspronkelijke taal, die ook in het officiële veilingboekje stond en hieronder te zien is, werd het "afhankelijke" aspect niet genoemd, maar werd eerder aangegeven dat er al aan een vijfde seizoen werd gewerkt."

De eerste helft van seizoen vier van Emily in Paris komt uit op donderdag 15 augustus. De tweede helft komt een maand later, op donderdag 12 september.