Het is misschien wel het best bewaarde geheim binnen de burelen van Netflix: Squid Game heeft seizoen drie al gefilmd.



De vernieuwing van Squid Game liet heel lang op zich wachten en daardoor ook het tweede seizoen. Maar nu blijkt dat er veel meer is gedaan. Want er zijn twee seizoenen in één keer opgenomen.



Back-to-back filmen, het is iets dat steeds vaker voorkomt. Het is uiteraard een stuk goedkoper als je een hele productie maar één keer hoeft op te tuigen, in plaats van een groep op een later moment weer bij elkaar krijgen. En ook diverse studio’s en opnamelocaties tot je beschikking krijgen. Zo is dat dus ook gebeurd met Squid Game, zo blijkt nu.

Want naar buiten is gebracht dat de opnames van het filmen van zowel seizoen twee áls seizoen drie is afgerond. Het tweede seizoen staat gepland om in december 2024 op Netflix te verschijnen. Heel lang wachten op het derde seizoen hoeven we daardoor dus niet. Deze zal normaliter in 2025 verschijnen. Daarnaast is bekendgemaakt dat de twee seizoenen allebei uit zeven afleveringen zullen bestaan.

Terugkerende castleden voor het tweede seizoen van Squid Game bestaat uit Lee Jung-jae als Seong Gi-hun, Wi Ha-joon als Hwang Jun-ho en Lee Buyong-hun als Hwang In-ho.

Nieuwe acteurs zijn onder andere Im Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Jo Yu-ri, Kang Ae-shim, Lee David, Lee Jin-wook en Choi Seung-hyun.