AMC heeft de officiële trailer gedeeld voor het vierde en laatste seizoen van Snowpiercer. De post-apocalyptische dramaserie belooft zowel 'The Closing Act' als 'A New Beginning'.



Een voice-over zet de scène aan het begin van de trailer: "Nu, de slotakte. Ik zal onze eerste revolutie nooit vergeten. De oorverdovende stilte van een bevroren wereld. Niemand zei een woord voor wat wel weken leek. En in de stilte werden we geconfronteerd met de keuzes die we hadden gemaakt." En toen... "Dit is een nieuw begin, een nieuw Eden gevuld met overlevenden op zoek naar een tweede kans".



De synopsis voor de eerste aflevering getiteld 'Snakes in the Garden': "Negen maanden nadat Snowpiercer en Big Alice uit elkaar gingen, stuiten Till en Ben op onvoorziene vijanden wanneer Melanie hen van de trein stuurt op een verkenningsmissie.

Ondertussen worden de inwoners van New Eden geconfronteerd met onzekere tijden en onbekende tegenstanders, waardoor ze de complexiteit van hun nieuwe realiteit onder ogen moeten zien.

AMC verwierf de rechten voor de door Tomorrow Studios geproduceerde serie nadat TNT de serie in 2022 schrapte als onderdeel van een bredere strategie om content van Warner Bros. Discovery af te schrijven.

Het laatste seizoen van Snowpiercer gaat zondag 21 juli van start op AMC en AMC+.

Bekijk de officiële trailer hieronder.