HBO heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van de HBO Original Industry.



Het drama geeft een blik van binnenuit op de black box van financiële transacties van grote omvang en volgt een groep jonge bankiers terwijl ze hun identiteit smeden binnen de omgeving van een snelkookpan van het Londense kantoor van de internationale bank Pierpoint & Co.



In seizoen drie bevinden Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) en Eric (Ken Leung) zich in het middelpunt van de flitsende beursgang van Lumi, een groen technologisch energiebedrijf onder leiding van Sir Henry Muck (Kit Harington), in een verhaal dat helemaal doorloopt tot de top van de financiële wereld, de media en de overheid.

Sinds ze Pierpoint heeft verlaten wil Harper (Myha'la Herrold) graag terug naar de verslavende spanning van financiën en vindt ze een onwaarschijnlijke partner in FutureDawn portfoliomanager Petra Koenig (Sarah Goldberg).

Andere nieuwe castleden voor seizoen drie zijn Miriam Petche als Sweetpea Golightly, Andrew Havill als Lord Norton, Roger Barclay als Otto Mostyn, Fady Elsayed als Ali El Mansour en Fiona Button als Denise Oldroyd.

Industry is bedacht, geschreven en geproduceerd door Mickey Down & Konrad Kay. De serie is een Bad Wolf-productie voor HBO/BBC en wordt geproduceerd door Jane Tranter, Kate Crowther en Ryan Rasmussen voor Bad Wolf; en Rebecca Ferguson voor BBC. De regisseurs zijn Mickey Down & Konrad Kay, Isabella Eklöf en Zoé Wittock.

Het derde seizoen van Industry gaat op zondag 11 augustus om 21.00 uur op HBO van start. Bekijk hieronder de teaser trailer.