Lilli Kay speelt tegenover Owen Wilson in de tiendelige, nog titelloze comedyserie van Apple TV+.



In de serie, gemaakt, geschreven en geproduceerd door Jason Keller, speelt Wilson de rol van Pryce Cahill, een ex-prof golfer wiens carrière twintig jaar geleden voortijdig werd afgebroken. Nadat hij wordt ontslagen bij een sportwinkel in Indiana en zijn vrouw hem in de steek laat, zet Pryce zijn geld volledig in op een zeventienjarig golffenomeen, gespeeld door Peter Dager.



Kay (foto) speelt Zero, een negentienjarige Gen-Z strijder voor sociale rechtvaardigheid die zich bij Pryce Cahill (Wilson) voegt terwijl hij een jong fenomeen (Dager) door de wereld van het wedstrijdgolf leidt.

Naast Wilson en Dager voegt Kay zich bij de eerder aangekondigde cast Marc Maron, Mariana Treviño en Jamie Neumann.

De productie van Apple Studios wordt geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris en geproduceerd door Ben Silverman voor Propagate, Howard T. Owens en Rodney Ferrell, Guymon Casady voor Entertainment 360, Lee Eisenberg voor Piece of Work en Natalie Sandy, Chris Moynihan, Keller, Wilson en Bill Callahan.

Kay speelde onlangs de rol van Fia Baxter tegenover Bryan Cranston en Michael Stuhlbarg in de Showtime-dramaserie Your Honor (US). Ze heeft een terugkerende rol als Clara Brewer in Yellowstone (2018) van Paramount Network, dat het laatste seizoen ingaat. Daarnaast was Kay te zien in Chambers (2019) van Netflix en Madam Secretary van CBS.