Benji Gregory is op 46-jarige leeftijd overleden. De oud-acteur was vooral bekend als zoon Brian Tanner in de comedyserie ALF, die ook in Nederland te zien was.



Amerikaanse media melden dat de acteur al op 13 juni is overleden. Volgens entertainmentsite TMZ werd Gregory die dag dood aangetroffen in zijn auto, in de Amerikaanse staat Arizona. Hij zou in slaap zijn gevallen en vervolgens zijn getroffen door een hitteberoerte. Gregory's hond Hans werd eveneens dood gevonden in de auto. Het was die dag erg heet in Arizona.

De precieze doodsoorzaak wordt op dit moment nog onderzocht.



Gregory was vanaf 1986 te zien in ALF, een comedyserie over een buitenaards wezen die na een noodlanding in de garage van een Amerikaans gezin woont. Gregory was in alle 101 afleveringen te zien.

Daarnaast speelde hij een aantal kleinere rollen. Zo verscheen hij in de kinderserie Punky Brewster, de sitcom Murphy Brown, de actieserie The A-Team en een aflevering van horrorserie The Twilight Zone (1985).

Na 1993 stopte Gregory met acteren. Hij trad rond het jaar 2000 toe tot de marine, waar hij in 2005 eervol ontslag kreeg. In 2006 trouwde hij met zijn jeugdliefde Sarah.