Tijd voor meer Futurama! De geanimeerde sciencefiction-comedyserie keert later deze maand terug.



Hulu heeft een nieuwe poster en een trailer vrijgegeven. De serie is al vernieuwd met nog eens twee seizoenen, tot en met seizoen veertien.

In de serie Futurama, die in 1999 debuteerde op Fox, spelen John DiMaggio, Katey Sagal, Billy West, Maurice LaMarche, Phil LaMarr, Tress MacNeille, Lauren Tom en Dave Herman de hoofdrollen. Het verhaal volgt een pizzabezorger die per ongeluk wordt ingevroren in 1999 en vervolgens wordt ontdooid in 2999.



Hulu onthulde meer over het komende seizoen van de serie in onderstaand persbericht:

"Na Hulu's veelgeprezen revival van Futurama in 2023, keert de epische sciencefictionserie van Matt Groening en David X. Cohen in 2024 terug met tien gloednieuwe afleveringen.

In deze baan rond de zon beleeft onze soms heldhaftige bemanning avonturen die het brein doen breken, met verjaardagsfeestjes op leven en dood, de geheimen van Benders voorouderlijke robotdorp, A.I.-vrienden (en -vijanden), onmogelijk schattige zitzakken en het vijf miljoen jaar oude verhaal achter de bewustzijns-veranderende stof koffie. En natuurlijk het volgende hoofdstuk in Fry en Leela's noodlottige, door de tijd verdraaide romance.

Seizoen twaalf van Futurama begint op maandag 29 juli. De nieuwe poster en trailer vind je hieronder.