Paramount+ heeft de premièredatum aangekondigd voor het nieuwste drama van Taylor Sheridan.



Landman speelt zich af in de spreekwoordelijke boomtowns van West-Texas en is een hedendaags verhaal over het zoeken naar fortuin in de wereld van olieplatforms.

De serie is gebaseerd op de elfdelige podcast Boomtown en is een verhaal van boven naar beneden over ruwnekken en miljardairs die een explosie voeden die zo groot is dat het ons klimaat, onze economie en onze geopolitiek verandert.



Landman heeft Oscarwinnaar Billy Bob Thornton in de hoofdrol en gaat zondag 17 november in première. De serie begint met twee afleveringen en de daaropvolgende afleveringen van het tien afleveringen lange eerste seizoen zullen wekelijks op zondag te zien zijn. Bekijk onderaan dit nieuwsbericht de eerste beelden van de serie.

Naast Thornton spelen Ali Larter, Michelle Randolph, Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan, Mark Collie, Paulina Chávez en Demi Moore mee in de serie.

Jon Hamm speelt een terugkerende gastrol en Andy Garcia en Michael Peña zijn ook gastacteurs.

Landman wordt geproduceerd door Sheridan, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Christian Wallace, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Stephen Kay.

Dan Friedkin en Jason Hoch, voor Imperative Entertainment, en J.K. Nickell en Megan Creydt, voor Texas Monthly, produceren ook. Peter Feldman is co-uitvoerend producent.

Landman wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Sheridan's Bosque Ranch Productions. De film wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.