FX maakt zich op voor de herfst. Het kabelnetwerk heeft premièredatums aangekondigd voor zijn nieuwe en terugkerende series.



Kijkers zullen seizoen twee van The Old Man en de nieuwe series American Sports Story: Hernandez en English Teacher in september zien. Er is ook een trailer vrijgegeven waarin de terugkeer van The Old Man wordt gedeeld.



FX onthulde meer over alle drie de series in onderstaand persbericht:

English Teacher - Nieuwe comedyserie gaat maandag 2 september om 22.00 uur op FX in première met de eerste twee afleveringen van het acht afleveringen tellende seizoen. Alle afleveringen worden de volgende dag gestreamd op Hulu. De serie komt binnenkort internationaal naar Disney+.

The Old Man - Seizoen twee gaat donderdag 12 september om 22.00 uur op FX van start met de eerste twee afleveringen van het acht afleveringen tellende seizoen. Alle afleveringen worden de volgende dag gestreamd op Hulu. De serie komt binnenkort internationaal naar Disney+. FX heeft vandaag ook de officiële teaser trailer voor seizoen twee van The Old Man vrijgegeven.

American Sports Story: Aaron Hernandez - Eerste aflevering van de nieuwe gelimiteerde serie-franchise gaat dinsdag 17 september om 22.00 uur in première op FX met de eerste twee afleveringen van de tien afleveringen tellende serie. Alle afleveringen worden de volgende dag gestreamd op Hulu. De serie komt binnenkort internationaal naar Disney+.

English Teacher:

FX's English Teacher is een comedyserie gemaakt door Brian Jordan Alvarez, waarin hij de hoofdrol speelt als Evan Marquez, een leraar op een middelbare school in Austin, Texas die zich vaak op het snijvlak bevindt van de persoonlijke, professionele en politieke aspecten van het werken op een middelbare school. Evan wil een principieel persoon zijn, maar komt daardoor vaak in de problemen. Aan Evan's zijde op Morrison-Hensley High staat zijn vriendengroep van andere leraren.

De belangrijkste onder hen is zijn beste vriendin Gwen Sanders (Stephanie Koenig), de enthousiaste en optimistische geschiedenislerares die geneigd is het beste in mensen te zien, zelfs als ze dat waarschijnlijk niet zou moeten doen. Dan is er ook nog gymleraar Markie Hillridge (Sean Patton). Hoewel hij nors en ruw kan overkomen, bezit hij onder de oppervlakte een kennis van de menselijke aard die vaak waardevol blijkt te zijn voor Evan. Als ze het niet oneens zijn, delen Markie en Evan een oprechte band... maar meestal zijn ze het oneens.

Directeur Grant Moretti (Enrico Colantoni) wil niets liever dan vrede en de weg van de minste weerstand - een weg die Evan zelden bereid is te bewandelen. Hoewel Grant zijn eigen mening voor zich houdt, respecteert hij Evan's passie, ook al maakt het zijn eigen baan moeilijker. Begeleidingsadviseur Rick (Carmen Christopher) wil nauwelijks op deze school zijn - hij ziet zichzelf als ondernemer - maar vindt het toch leuk om met de andere leraren om te gaan. Evan's ex-vriend Malcolm (Jordan Firstman) is een voormalig leraar op Morrison. Malcolm is wild en vrijdenkend en trekt Evan vaak terug in een pseudorelatie.

Wanneer Grant Evan informeert dat er een onderzoek naar hem wordt ingesteld vanwege een lang sluimerend incident waarbij hij en Malcolm voor de ogen van leerlingen hebben gezoend, heeft Evan plotseling het gevoel dat hij onder een microscoop ligt en het doelwit is van zijn seksualiteit. Evan moet zich aan één regel houden: geen relaties met docenten... om vervolgens Harry (Langston Kerman) te ontmoeten, een charmante nieuwe docent die in hem geïnteresseerd lijkt te zijn.

Gedurende het acht afleveringen durende seizoen volgen we Evan terwijl hij zijn relaties, zijn studenten en zijn collega faculteit navigeert en de vraag probeert te beantwoorden: kun je echt jezelf zijn op je werk?

English Teacher is gemaakt door Brian Jordan Alvarez en wordt geproduceerd door Alvarez, Paul Simms, Jonathan Krisel en Dave King. Kathryn Dean, Jake Bender en Zach Dunn zijn co-uitvoerend producenten. English Teacher wordt geproduceerd door FX Productions.

The Old Man:

In seizoen twee van FX's The Old Man gaan voormalig CIA-agent Dan Chase (Jeff Bridges) en voormalig FBI-assistent-directeur Harold Harper (John Lithgow) op hun belangrijkste missie tot nu toe - het terugvinden van Emily Chase (Alia Shawkat) nadat ze is ontvoerd door Faraz Hamzad (Navid Negahban), een machtige Afghaanse stamleider. Met alle drie de mannen die haar als hun dochter opeisen, belandt Emily in een identiteitscrisis met ernstige gevolgen.

Terwijl Chase en Harper zich een weg naar Emily vechten, wordt Hamzad gedwongen om beslissingen te nemen die zijn familie en het dorp dat hij een leven lang trouw heeft geleid in gevaar kunnen brengen. Khadija (Jacqueline Antaramian), Hamzad's zus en vertrouwde adviseur, is bezorgd over de weg die haar broer is ingeslagen en wat het hen zal kosten. Terwijl de inzet hoger wordt en meer geheimen worden onthuld, maakt Zoe McDonald (Amy Brenneman) verrassende bewegingen nadat ze door Chase in een nieuwe wereld is getrokken. Ondertussen is Julian Carson (Gbenga Akinnagbe) gedesillusioneerd door zijn voormalige rol en bevindt hij zich op een kruispunt met een pad dat hij zich niet had voorgesteld.

The Old Man is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Thomas Perry. The Old Man is geschreven en gemaakt voor televisie door Jonathan E. Steinberg & Robert Levine en wordt geproduceerd door Steinberg, Dan Shotz, Warren Littlefield, Levine, Bridges, David Schiff, Craig Silverstein en Jon Watts. De serie wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met The Littlefield Company.



American Sports Story: Aaron Hernandez:

De eerste aflevering van American Sports Story is gebaseerd op de podcast Gladiator: Aaron Hernandez and Football Inc. van The Boston Globe en Wondery. De gelimiteerde serie van tien afleveringen brengt de opkomst en ondergang van NFL-superster Aaron Hernandez in kaart en verkent de verschillende aspecten van zijn identiteit, zijn familie, zijn carrière, zijn zelfmoord en hun nalatenschap in de sport en de Amerikaanse cultuur.

In de serie spelen Josh Rivera (Aaron Hernandez), Jaylen Barron (Shayanna Jenkins), Lindsay Mendez (Tanya Singleton), Ean Castellanos (DJ Hernandez), Tammy Blanchard (Terri Hernandez), Tony Yazbeck (Urban Meyer), Patrick Schwarzenegger (Tim Tebow), Thomas Sadoski (Brian Murphy), Jake Cannavale (Chris) en Norbert Leo Butz (Bill Belichick) de hoofdrollen.

American Sports Story: Aaron Hernandez wordt geproduceerd door Ryan Murphy, Stuart Zicherman, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson en Carl Franklin. Hernan Lopez en Marshall Lewy van Wondery zijn ook de uitvoerende producenten naast Linda Pizzuti Henry en Ira Napoliello van The Boston Globe. De serie wordt geproduceerd door 20th Television.

De trailer voor seizoen twee van The Old Man staat hieronder.