Apple TV+ heeft Loot, met Maya Rudolph in de hoofdrol en als uitvoerend producent, vernieuwd met een derde seizoen.



Volgens bronnen is de cast ongeveer een maand geleden op de hoogte gebracht van de vernieuwing. Seizoen drie gaat verder na de finale van seizoen twee, waarin Molly Wells (Rudolph) en haar vertrouwde en losgeslagen assistent Nicholas (Joel Kim Booster) aan boord gingen van Molly's privéjet na haar ongemakkelijke woordenwisseling met haar collega Arthur (Nat Faxon). Seizoen drie gaat verder met het volgen van de capriolen van de geliefde groep buitenbeentjes bij The Wells Foundation.



Naast Rudolph, Booster en Faxon bestaat de ensemblecast ook uit Michaela Jaé Rodriguez en Ron Funches.

"We vinden het geweldig om terug te komen voor een derde seizoen! We zijn ontzettend blij dat we meer tijd kunnen doorbrengen met onze getalenteerde cast en crew", aldus Rudolph en uitvoerend producent Danielle Renfrew Behrens van Banana Split. "Het maken van deze serie met Apple TV+ is heel leuk geweest en we kunnen niet wachten om weer samen te zijn met onze Loot-familie."

Een kleine inhaalslag als je seizoen twee nog niet hebt gezien. Volgens de officiële synopsis begint het seizoen een jaar nadat Molly Wells (Rudolph) haar zeer publieke scheiding van miljardair John Novak (Adam Scott) heeft afgehandeld en zien we haar bloeien in haar rol als hoofd van haar filantropische organisatie, de Wells Foundation.

Molly richt zich voornamelijk op haar liefdadigheidswerk, heeft nieuwe relaties met mannen afgezworen en begint aan een reis om haar welzijn te verbeteren. Molly is fantastisch single, maar niet echt onafhankelijk. Ze heeft haar trouwe assistent Nicholas (Booster) aan haar zijde. Hij zorgt ijverig voor al haar grillen ... en geeft haar af en toe een boerenkool smoothie met gin.

Sofia Salinas (Rodriguez), de no-nonsense uitvoerend directeur van de Wells Foundation, blijft de zaken leiden met barmhartige efficiëntie, maar haar zakelijke ethos wordt op zijn kop gezet wanneer ze Molly's charismatische architect Isaac (O-T Fagbenle) ontmoet. De bromance tussen Howard (Funches) en Nicholas blijft ook opbloeien als ze elkaar steunen in hun inspanningen op en buiten het werk.

Ondertussen heeft Arthur (Faxon) zijn gevoelens voor Molly achter zich gelaten en heeft hij een nieuwe roekeloze levenshouding aangenomen, een verandering die wordt samengevat door een zeer kreupele leren armband. Het team van de Wells Foundation, waaronder Rhonda (Meagen Fay) en Ainsley (Stephanie Styles), moeten samenwerken als collega's en vrienden terwijl Molly haar belofte om haar enorme fortuin weg te geven, probeert waar te maken. Gastacteurs zijn onder andere Benjamin Bratt, Ana Gasteyer en O-T Fagbenle.

"Elk seizoen weer zorgt Loot voor plezier, een lach en vertederende personages voor publiek over de hele wereld", aldus Matt Cherniss, hoofd programmering van Apple TV+. "We zijn verheugd om samen met Maya Rudolph en de hele cast en het creatieve team achter Loot nog meer hartverwarmende momenten te creëren met een ensemble van favoriete personages in seizoen drie."

Loot is gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Yang en Hubbard. Rudolph is uitvoerend producent voor Banana Split, samen met haar producerende partner Renfrew Behrens, Dave Becky van 3 Arts en Natasha Lyonne. Loot wordt voor Apple geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.