Verschillende nieuwe acteurs voegen zich bij Cote de Pablo en Michael Weatherly NCIS: Tony & Ziva.



De serie is officieel begonnen met de productie in Boedapest. Naast de Pablo en Weatherly die de hoofdrollen vertolken, zijn de nieuwe vaste acteurs in de serie van het drama uit de CBS Studios:

Isla Gie (Foundation (2021)) als Tali: Tony en Ziva's vroegrijpe twaalfjarige dochter die het beu is als een kind behandeld te worden. Ze is intuïtiever en waakzamer dan de volwassenen om haar heen denken en ze is klaar om dit aan hen te bewijzen.



Amita Suman (foto, Shadow and Bone) als Claudette: De Chief Technical Officer bij Tony's privébeveiligingsbedrijf en de enige reden waarom alles zo soepel verloopt. Er is geen probleem dat Claudette niet kan oplossen of code die ze niet kan kraken.

Maximilian Osinski (Ted Lasso) als Boris: een briljante Russische computerhacker, een van de beste en meest ongrijpbare ter wereld. Boris leeft buiten de wet en de beleefde samenleving en geniet van de anonimiteit en vrijheid die dat oplevert.

Nassima Benchicou (Emily in Paris) als Martine: Een voormalige Franse inlichtingenagent bij het Directoraat-Generaal Externe Veiligheid (DGSE). Ze is elegant en sluw en bespeelt beide kanten van elk conflict meesterlijk om haar eigenbelang te beschermen.

Julian Ovenden (Bridgerton) als Jonah: Een voormalig computerprogrammeur voor de NSA en nu de secretaris-generaal van Interpol. Charmant, besluitvaardig en zelfverzekerd, Jonah ziet de manieren waarop de wereld kapot is en weet dat hij het kan repareren.

Terence Maynard (The Witcher) als Dr. Lang: Dr. Lang is een zeer ervaren therapeut, zachtaardig en indringend. Hij behandelt patiënten met ernstige trauma's en helpt hen troost en zelfbeschikking te vinden.

Lara Rossi (I May Destroy You) als Sophie: Sophie is een zeer bekwame professional met een achtergrond in de Special Air Service (SAS) en brengt een unieke mix van moederlijke warmte en hyper-waakzaamheid in haar rol als verzorgster voor Tali.



James D'Arcy (foto, Constellation) als Henry: Henry is een hoge ambtenaar bij Interpol en heeft zijn hele carrière doorgebracht met het opjagen van internationale criminelen. Henry is carrièregericht en heeft zelf geen vrouw of gezin. Hij is altijd gelukkig getrouwd geweest met zijn werk.

NCIS: Tony & Ziva gaat verder na de vermeende dood van Ziva toen Tony het NCIS-team verliet om hun dochter op te voeden. Jaren later werd Ziva levend teruggevonden en voltooide ze nog een laatste missie bij het NCIS voor ze herenigd werd met Tony en hun dochter in Parijs.

Sindsdien voeden Tony en Ziva hun dochter Tali samen op. Wanneer Tony's beveiligingsbedrijf wordt aangevallen, moeten ze op de vlucht door Europa, proberen uit te zoeken wie achter hen aanzit en misschien zelfs elkaar opnieuw leren vertrouwen zodat ze eindelijk hun onconventionele lang en gelukkig leven kunnen hebben.

NCIS: Tony & Ziva wordt geproduceerd door John McNamara, Weatherly, de Pablo, Laurie Lieser, Christina Strain, Shelley Meals en Mairzee Almas. De serie wordt verdeeld door Paramount Global Content Distribution.