Een eerste blik op Dexter: Original Sin, met Patrick Gibson als een jonge Dexter, is gearriveerd.



Foto's van de aankomende Dexter prequelserie werden donderdag vrijgegeven en laten het publiek kennismaken met de familie Morgan - inclusief Christian Slater als Harry Morgan, Patrick Gibson als Dexter Morgan en Molly Brown als Debra Morgan.



Een van de foto's, hierboven te zien als de eerste foto, is bijzonder onheilspellend omdat het lijkt alsof Gibsons Dexter midden in zijn (eerste?) moord zit. De andere foto's zijn schijnbaar onschuldig, waaronder een foto van Dexter en Harry in de keuken, evenals een andere foto van Dexter diep in gedachten.

Dexter: Original Sin speelt zich af vijftien jaar voor de gebeurtenissen van de originele serie. De tiendelige serie speelt zich af in 1991 in Miami en volgt Dexter (Gibson) tijdens zijn transitie van student tot wrekende seriemoordenaar.

Wanneer zijn bloeddorstige drang niet langer genegeerd kan worden, moet Dexter leren zijn innerlijke duisternis te kanaliseren. Onder begeleiding van zijn vader, Harry (Slater), neemt hij een code aan die hem moet helpen om mensen te vinden en te doden die het verdienen om uit de samenleving te worden geëlimineerd zonder dat hij op de radar van de politie komt. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter wanneer hij een forensische stage begint bij het Miami Metro Police Department.

Andere castleden zijn Patrick Dempsey als Aaron Spencer, James Martinez als Angel Batista, Christina Milian als Maria LaGuerta, Alex Shimizu als Vince Masuka, Reno Wilson als Bobby Watt en speciale gastacteur Sarah Michelle Gellar als Tanya Martin.

Dexter: Original Sin wordt geproduceerd door showrunner Clyde Phillips en geproduceerd door Showtime Studios en Counterpart Studios. Uitvoerend producenten zijn Scott Reynolds, Michael C. Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez en Lilly Burns. De serie wordt ook geproduceerd door Robert Lloyd Lewis. Michael Lehmann treedt op als regisserend uitvoerend producent.

Hieronder meer vrijgegeven foto's van Dexter: Original Sin.