Jensen Ackles's Soldier Boy zal weer te zien zijn in het finale-seizoen van The Boys.



Voordat hij samen met Aya Cash de hoofdrol gaat spelen in de The Boys-prequelserie Vought Rising, zal Ackles een belangrijke rol spelen in het aankomende vijfde en laatste seizoen van de moederserie.



Tijdens het Comic-Con panel van The Boys, waar Ackles een verrassingsoptreden maakte om Vought Rising aan te kondigen, onthulde ontwikkelaar, uitvoerend producent en showrunner van The Boys, Eric Kripke, dat Ackles zal terugkeren als vaste acteur in seizoen vijf van de moederserie, met zijn personage Soldier Boy in de hoofdrol.

"We kunnen aankondigen dat Soldier Boy een vast personage wordt in seizoen vijf," zei Kripke. "De klootzak is terug."

Kripke zei eerder in een interview in 2022: "We zullen allemaal moeten afwachten, maar ik kan me niet voorstellen dat de serie eindigt zonder dat Soldier Boy nog een keer verschijnt."

Een terugkeer van Ackles werd al gedeeld in de recente finale van seizoen vier. Soldier Boy, een vast personage in de serie toen hij werd geïntroduceerd in seizoen drie, was verdwenen in seizoen vier voordat hij terugkeerde in een post-credits scène in de finale. Nadat senator Calhoun is beëdigd als de nieuwe president, neemt hij Homelander mee naar een kamer waar Soldier Boy - Homelander's biologische vader - ligt in een door drugs veroorzaakte sluimer waarin hij werd gebracht door Grace Mallory in de finale van seizoen drie.

Tijdens het panel werd Ackles gevraagd wat Soldier Boy in die kamer deed, waarop hij een kort, NSFW antwoord gaf. Je kunt dat en Kripke's aankondiging van de terugkeer van Soldier Boy hieronder bekijken: