Vooruitlopend op seizoen vijf heeft Hulu de animatieserie voor volwassenen Solar Opposites vernieuwd met een zesde seizoen.



Solar Opposites draait om een team van vier buitenaardse wezens die gelijk verdeeld zijn over de vraag of de aarde vreselijk of geweldig is. Korvo (Dan Stevens) en Yumyulack (Sean Giambrone) zien alleen de vervuiling, het grove consumentisme en de menselijke zwakheid, terwijl Terry (Thomas Middleditch) en Jesse (Mary Mack) dol zijn op televisie, junkfood en leuke dingen.



In seizoen vijf, nu de buitenaardse missiepartners Terry en Korvo getrouwd zijn, richt het hele team van Solar Opposites zich op familiewaarden.

Het nieuws over de vernieuwing van seizoen zes werd aangekondigd tijdens het panel van de serie op San Diego Comic-Con, nadat bekend werd dat er later dit jaar een Halloween-special zal komen.

Solar Opposites wordt geproduceerd door Mike McMahan, Josh Bycel en Sydney Ryan en is bedacht door McMahan en Justin Roiland. De serie wordt geproduceerd door 20th Television Animation.

De serie was oorspronkelijk bedacht voor Fox die Solar Opposites cancelde voordat het opgepikt werd door Hulu, die meteen twee seizoenen bestelde.

Seizoen vijf gaat op maandag 12 augustus op Hulu van start. Je kunt hieronder een trailer bekijken.