The Day of the Jackal is een SkyShowtime Original Series met Eddie Redmayne en Lashana Lynch in de hoofdrollen



SkyShowtime heeft vandaag de spannende eerste teaser trailer en beelden onthuld van de nieuwe tiendelige SkyShowtime Original Series The Day of the Jackal, met in de hoofdrollen Eddie Redmayne, Lashana Lynch en Úrsula Corberó. De moderne herinterpretatie van de gelijknamige filmklassieker uit 1973 gaat op 6 december exclusief in première op het platform.



De serie volgt The Jackal (Eddie Redmayne), een uiterst bekwame en ongrijpbare moordenaar die zijn brood verdient met het uitvoeren van moorden voor het hoogste tarief. Na zijn laatste opdracht ontmoet hij zijn gelijke in een taaie, vastberaden Britse inlichtingenofficier (Lashana Lynch), die The Jackal op het spoor komt. De twee raken verstrikt in een spannend kat-en-muisspel door heel Europa en laten een spoor van vernietiging achter.



Naast Eddie Redmayne en Lashana Lynch is ook Úrsula Corberó (La Casa de Papel) in de serie te zien in de rol van Nuria, een dierbaar persoon in het persoonlijk leven van The Jackal maar geen idee heeft van wie hij werkelijk is. De rest van de indrukwekkende sterrencast bestaat uit onder andere Charles Dance (Rabbit Hole, Game of Thrones) in de rol van Timothy Winthrop, Richard Dormer (Blue Lights, Fortitude, Game of Thrones) als Norman, Chukwudi Iwuji (The Split) als Osita Halcrow, Lia Williams (The Capture, The Crown) als Isabel Kirby, Khalid Abdalla (The Crown) als Ulle Dag Charles, Eleanor Matsuura (The Walking Dead) als Zina Jansone, Jonjo O’Neill (Andor) als Edward Carver, Nick Blood (Slow Horses) als Vince, Sule Rimi (Classified, Andor) als Paul Pullman en Florisa Kamara (Eastenders) als Jasmin Pullman.