Verwacht vier nieuwe personages voor seizoen twee van The Walking Dead: Dead City in 2025.



Uitvoerend producent Eli Jorné onthulde de nieuwe personages tijdens het panel van de AMC-serie op San Diego Comic-Con. Het gaat om Keir Gilchrist, die Benjamin Pierce zal spelen, Dascha Polanco (foto onder) in de rol van majoor Lucia Narvaez, Jake Weary als Christos en Pooya Mohseni als Roksana.



The Walking Dead: Dead City volgt Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) terwijl ze naar een post-apocalyptisch Manhattan reizen, lang geleden afgesneden van het vasteland. De afbrokkelende stad is gevuld met doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur.

In seizoen twee, in de groeiende oorlog om de controle over Manhattan, zitten Maggie en Negan vast aan tegenovergestelde kanten. Terwijl hun wegen zich met elkaar verweven, zien ze dat de uitweg voor beiden gecompliceerder en schrijnender is dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Tijdens het Comic-Con panel beloofde Morgan de terugkeer van het kenmerkende leren jack van zijn personage en zijn geliefde Lucille. Hij ging ook in op zijn relatie met die verdomde honkbalknuppel en trakteerde bezoekers van Comic-Con op zijn epische gefluit waar Negan bekend om staat.

Gilchrist is bekend van zijn rol als Samual 'Sam' Gardner in de Netflix-comedyserie Atypical en was recentelijk nog te zien in Love and Death van HBO Max.

Polanco speelde zeven seizoenen de rol van gevangene Dayanara 'Daya' Diaz in Netflix-serie Orange Is the New Black. Ze was ook te zien in The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story van FX, Russian Doll van Netflix en recentelijk nog in Poker Face van Peacock. Voor zowel Russian Doll als Poker Face werd zij herenigd met OITNB-collega Natasha Lyonne.

Weary speelde de vaste rol van Deran Cody in TNT-misdaad-dramaserie Animal Kingdom (2016). Verder had hij terugkerende rollen in onder andere Pretty Little Liars van Freeform en Chicago Fire van NBC.

Mohseni speelde (terugkerende) gastrollen in Falling Water van USA Network, Madam Secretary van CBS en Law & Order: Special Victims Unit van NBC.

Hieronder vind je de eerste foto's van het tweede seizoen van The Walking Dead: Dead City.