Your Honor (US) keert misschien toch terug voor een derde seizoen.



De misdaad-dramaserie, die vorig jaar na twee seizoenen eindigde op Showtime, is een hit geworden op de Amerikaanse Netflix sinds hij eind mei op de streamingdienst verscheen.



Bryan Cranston, Rosie Perez, Michael Stuhlbarg, Hope Davis, Lilli Kay, Jimi Stanton, Benjamin Flores Jr., Andrene Ward-Hammond, Isiah Whitlock Jr. en Keith Machekanyanga spelen de hoofdrollen in de serie Your Honor (US), die een vader volgt, rechter Michael Desiato (Cranston) uit New Orleans, die zijn zoon verloor nadat de jongen betrokken was bij een vluchtmisdrijf.

Volgens The New York Times heeft de serie een miljard kijkminuten per week gehad sinds het op de Amerikaanse Netflix staat. Dat maakt Your Honor (US) een hit voor de streamer, zeker als je bedenkt dat er maar twintig afleveringen zijn gemaakt. Daarom zijn er gesprekken geweest met CBS Studios over het maken van een derde seizoen.

Het volgende werd gemeld over de serie:

"Vorig jaar besloten leidinggevenden van Paramount om de serie te beëindigen. Maar nu, gezien de prestaties van de serie in de afgelopen weken, heeft de serie misschien toch nog wat leven. Volgens twee mensen die bekend zijn met de onderhandelingen zijn leidinggevenden van CBS Studios, dat de serie produceerde, actief in gesprek met Netflix om de serie nieuw leven in te blazen voor een derde seizoen. Er is nog geen definitieve beslissing genomen. Vertegenwoordigers van Netflix en CBS Studios weigerden commentaar te geven."

Cranston had wel enige hoop op een derde seizoen nadat de serie in 2023 zijn tweede seizoen had afgerond. Hij zei: "Ik weet niet zeker of er een derde seizoen komt. Er is enige discussie. Showtime heeft aangegeven dat er interesse is en we zijn er erg trots op dat elke aflevering in seizoen twee meer kijkers trok dan de week ervoor. Als het gebeurt, fantastisch, maar het zou een geweldige reden moeten zijn om te blijven uitbreiden in deze wereld en om uit te vinden waar de loyaliteiten liggen. Ik zou erg geïnteresseerd zijn om dat te produceren. Ik weet niet of ik weer erin zal zitten, want mijn personage zit weer in de gevangenis."

Robert en Michelle King zitten achter Your Honor (US) en een andere serie van hen, Evil, is ook populairder geworden sinds het op de Amerikaanse Netflix staat (in Nederland op Videoland). Die serie eindigt volgende maand met de finale van het vierde seizoen.