Law & Order: Special Victims Unit Kevin Kane is gepromoveerd voor seizoen 26 en daarnaast is Juliana Aidén Martinez toegevoegd.



Law & Order: Special Victims Unit volgt detectives van de Special Victims Unit terwijl ze seksuele misdaden onderzoeken en vervolgen. Sommige afleveringen zijn losjes gebaseerd op echte misdaden die uit de krantenkoppen zijn gehaald.

Het nieuwe seizoen begint donderdag 3 oktober om 21.00 uur (Amerikaanse tijd) op NBC en is de volgende dag te streamen op Peacock.



Kane (foto) debuteerde in de rol van rechercheur Twery Bruno in seizoen 24, maar hij heeft ook andere kleine personages gespeeld in seizoenen 9, 13, 17 en 20. Hij was vorig seizoen voor het laatst te zien in aflevering dertien.

Het gevecht voor gerechtigheid houdt nooit op als kapitein Olivia Benson (Mariska Hargitay) en haar team een onvermoeibare stem zijn voor de stemlozen. Bensons medeleven met de slachtoffers en haar belofte om onschuldigen te beschermen zijn een baken van hoop voor iedereen.

In Law & Order: Special Victims Unit spelen onder andere Ice T, Peter Scanavino en Octacio Pisano.

Dick Wolf is de bedenker en uitvoerend producent van Law & Order: Special Victims Unit. David Graziano, Julie Martin, Mariska Hargitay, Norberto Barba, Kenneth Brown en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten. De serie wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, en Wolf Entertainment.



Martinez (foto) is een Colombiaans-Amerikaanse actrice die vooral bekend is om haar doorbraakrol in de met een Emmy Award bekroonde Netflix-serie Griselda, tegenover Sofia Vergara. Ze had ook (gast)rollen in onder andere 9-1-1 en Prodigal Son van Fox, en The Blacklist van NBC.

Kane speelt mee in Hulu's Life & Beth en is ook regisseur en uitvoerend producent. Andere televisierollen zijn in FBI: Most Wanted van CBS, Bonding van Netflix, Chicago PD van NBC en Inside Amy Schumer van Paramount+, waar hij een Emmy, Peabody- en TCA Award won als producent.